30 zile de rugăciune

13 aprilie – 12 mai: 30 de zile de rugăciune pentru Lumea Musulmană Ediția 2021

todayMarch 26, 2021 3

Background
share close

Bun venit la Ediţia 2021 a Ghidului 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană!

În acest an, obiectivul nostru în perioada 13 aprilie – 12 mai 2021, în cele 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană, este acela de a privi într-un mod nou către lumea musulmană – şi anume, ne vom concentra eforturile de rugăciune asupra oraşelor cu o populație mare de locuitori musulmani. Ghidul de rugăciune Ediția 2021 este disponibil în peste 40 de limbi. Pentru mai multe detalii cu privire la ghidul internațional, vizitați Pray30Days.

Oraşele reprezintă centre de influenţă pentru cultură, arte şi dezvoltare economică. Musulmanii din oraşe formează adesea adevărate reţele sociale care se întind pe spaţii largi, în locuri unde Evanghelia nu a ajuns şi unde este greu de pătruns. Concentrarea resurselor de slujire pe centrele urbane are ca efect evanghelizarea unui număr mai mare de oameni, iată de ce rugăciunea pentru musulmanii din centrele urbane în perioada acestui Ramadan reprezintă un efort valoros.

Scopul ghidului de rugăciune din acest an este de a vă oferi o privire asupra vieţii musulmanilor care trăiesc în centre urbane peste tot în lume, astfel încât să vă puteți ruga pentru ei cu mai multă eficiență în perioada de 30 de zile care urmează, când ei vor posti şi se vor ruga.

Ghidul vă va ajuta, de asemenea, să vă rugați pentru lucrătorii creştini din oraşe, ca lucrarea lor cu musulmanii să fie plină de rod. Unele oraşe au multe biserici şi grupuri creştine destinate lucrării cu musulmanii, altele au puţine sau deloc, însă toate au nevoie de rugăciune. Acest ghid vă va ajuta să vedeți cum Dumnezeu lucrează printre musulmanii din oraşe şi vă va motiva să stați în mijlocire pentru ei.

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă provoacă să descoperiți trăsăturile culturale specifice acestor popoare, ca să puteți înălța rugăciuni fierbinți pentru ei. În perioada Ramadanului, musulmanii de pretutindeni îl caută pe Dumnezeu, iar rugăciunile noastre pot fi călăuza lor spre întâlnirea cu El.

Urmăriți site-ul ȘtiriCreștine.ro și paginile noastre oficiale de Facebook, Twitter și Instagram pentru a fi la curent cu toate detaliile proiectului, pentru a accesa ghidul și motivele zilnice de rugăciune în perioada 13 aprilie – 12 mai 2021.

Vedeți arhiva Ghidului „30 de zile de rugăciune pentru lumea musulmană” în limba română, în secțiunea PROIECTE, categoria 30 de zile de rugăciune AICI!


Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

COVID-19

Cei mai fericiţi oameni ai pandemiei

„Cum poţi să te bucuri, dacă e război?” Aceasta a fost una dintre întrebările de neuitat după lectura unei cărţi care a adunat mărturiile celor care erau copii în anii celui de-al Doilea Război Mondial. Zeci de ani de la acest coșmar al umanităţii, loviţi de o criză care își aruncă umbrele asupra indivizilor și naţiunilor de pretutindeni, întrebarea își schimbă numai conturul: mai putem fi fericiţi în vreme de […]

todayMarch 26, 2021 1


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%