Anunțuri

21 Zile de Post și Rugăciune: Căutați-l pe Dumnezeu în toate lucrurile

todayJanuary 11, 2021 1

Background
share close

Începem această săptămână cu Post și Rugăciune alături de Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca. Prima zi din provocarea „21 de zile de Post și Rugăciune”, care se va desfășura în perioada 11-31 ianuarie 2021, are ca temă îndemnul: „Căutați-l pe Dumnezeu în toate lucrurile” inspirat din Matei 6:33.

Căutarea voii lui Dumnezeu trebuie să fie una continuă, cu efort susținut și sârguință. Domnul Isus face apel la ordinea priorităților în viața creștinului. Omul care îl caută pe Dumnezeu are ca prioritate lucrurile privitoare la Împărăția lui Dumnezeu. Neprihănirea pe care o cere Domnul, să o căutăm, face referire la ascultarea de poruncile divine.

Marcu 12: 30
„Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău şi cu toată puterea ta. Iată porunca dintâi”.

Fiecare zi de Post și Rugăciune din cele 21 de zile se va încheia cu întâlnire de rugăciune de la ora 19:00. Alăturați-vă acestei inițiative și pregătiți-vă fizic, emoțional și spiritual pentru bătăliile care ne așteaptă în 2021.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

PREDICA de DUMINICĂ cu Valeriu Ghilețchi: „Biblia și vaccinul Anti-Covid”

Valeriu GHILETCHI, Republic of Moldova 1 Corinteni 10:13 Nu v-a ajuns nicio ispită care să nu fi fost potrivită cu puterea omenească. Şi Dumnezeu, care este credincios, nu va îngădui să fiţi ispitiţi peste puterile voastre; ci, împreună cu ispita, a pregătit şi mijlocul să ieşiţi din ea, ca s-o puteţi răbda. Sursa: Valeriu Ghilețchi.md SursaȘtiriCreștine.ro

todayJanuary 10, 2021 4


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%