Anunțuri

21 Zile de Post și Rugăciune împreună cu Biserica „Vestea Bună” din Cluj-Napoca

todayJanuary 8, 2021 2

Background
share close

În perioada, 11 – 31 ianuarie 2021, Biserica Baptistă „Vestea Bună” din Cluj-Napoca lansează provocarea 21 de ZILE de POST și RUGĂCIUNE. Ce poate fi mai benefic pentru trup, minte și suflet decât o cură de detoxifiere fizică, emoțională, intelectuală și spirituală. Haideți să lăsăm 2020 în spate și să ne resetăm pentru un 2021 altfel. Cu acest mesaj din partea organizatorilor, vă chemăm să vă alăturați provocării lansate de Biserica „Vestea Bună” din Cluj.

Dragii noștri, suntem în fața unui an diferit de toți ceilalți, de aceea vă chemăm la un timp de căutare a feței Domnului. Suntem preocupați de cunoașterea și împlinirea voii lui Dumnezeu la nivel personal, familial și comunitar.

„Mă veți căuta, și Mă veți găsi dacă Mă veți căuta cu toată inima”. Ieremia 29:13

Începând de luni, 11 ianuarie, vom avea lanț de post și rugăciune de 21 de zile. În această perioadă dorim să ne apropiem mai mult de Dumnezeu și să petrecem timp în rugăciune pentru a experimenta puterea impactului rugăciunii în relațiile personale, cu familia și fiecare domeniu al vieții.

„…dacă poporul peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga și va căuta fața Mea, dacă se va întoarce de la căile lui cele rele, atunci voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatele și îi voi vindeca țara”. 2 Cronici 7:14

Credem că aceste 21 de zile de post și rugăciune ne vor influența atât pe noi și familiile noastre, cât și biserica „Vestea Bună”, orașul, țara noastră și lumea pentru care mijlocim.

Ne rugăm pentru că rugăciunea este cea care mișcă Cerul; mișcă inimile noastre și ale celor pentru care ne rugăm.

Putem practica oricare din tipurile de post, importantă este dedicarea, smerenia și să strigăm către Domnul, căutând voia Lui.

Iată postul plăcut Mie:

„dezleagă lanțurile răutății, deznoadă legăturile robiei, dă drumul celor asupriți și rupe orice fel de jug; împarte-ţi pâinea cu cel flămând și adu în casa ta pe nenorociții fără adăpost; dacă vezi pe un om gol, acoperă-l și nu întoarce spatele semenului tău! Atunci lumina ta va răsări ca zorile și vindecarea ta va încolți repede; neprihănirea ta îți va merge înainte și slava Domnului te va însoți. Atunci tu vei chema, și Domnul va răspunde, vei striga, și El va zice: ‘Iată-Mă!’ Dacă vei îndepărta jugul din mijlocul tău, amenințările cu degetul și vorbele de ocară, dacă vei da mâncarea ta celui flămând, dacă vei sătura sufletul lipsit, atunci lumina ta va răsări peste întunecime și întunericul tău va fi ca ziua-n amiaza mare! Domnul te va călăuzi neîncetat, îți va sătura sufletul chiar în locuri fără apă și va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă. Ai tăi vor zidi iarăși pe dărâmăturile de mai înainte, vei ridica din nou temeliile străbune; vei fi numit Dregător de spărturi, Cel ce drege drumurile și face țara cu putință de locuit”. Isaia 58:6-12

Echipa ȘtiriCreștine.ro vă îndeamnă să ne alăturăm acestei inițiative și să începem anul 2021 cu inimile pline de recunoștință, cu inimile întărite și restaurate după un an plin de confuzie. Haideți împreună să punem acest an plin de necunoscute în mâna lui Dumnezeu!

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

Sorin Cigher: Dezinformarea-i păguboasă… – ȘtiriCreștine.ro

Vi s-a întâmplat să fiți informați greșit, iar apoi să constatați că ați fost duși în eroare? Se întâmplă să spunem multe, dar să știm așa de puțin. Uneori, avem impresia că știm totul și că noi deținem cunoaşterea absolută, iar dacă cineva ne spune contrariul, să-l ferească Cel de sus…, că nu mai scapă neciufulit. V-ați întrebat de ce Domnul Isus a stat un timp lung cu câțiva oameni, […]

todayJanuary 8, 2021 4


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%