Anunțuri

ACHIZIȚIONEAZĂ Calendarul de Misiune Kairos 2021 – ȘtiriCreștine.ro

todayNovember 19, 2020 2

Background
share close

Prin calendarul din acest an, dorim să ridicăm cu întreaga Biserică un zid spiritual de apărare în jurul misionarilor, pentru ca harul și pacea lui Dumnezeu să inunde viețile lor și a celor care răspund chemării la mântuire. Războiul spiritual se duce pe genunchi și pentru ca mijlocirea noastră să fie cât mai concretă, fiecare dintre misionari a transmis câte 12 motive de rugăciune. Pentru fiecare zi din acest an, veți găsi câte un motiv special de rugăciune. De asemenea, veți fi îndemnați la a arăta un gest de dragoste creștină față de cineva în nevoie.

Biserica persecutată are un loc special și în acest an; în fiecare zi de joi, ne vom ruga pentru una din cele 52 de țări în care creștinii sunt persecutați.

Lista de rugăciuni include și orașele din România în care încă nu este o biserică evanghelică. Dorim ca în acest an, cu ajutorul Domnului, să experimentăm și mai mult puterea rugăciunii și împreună să ne bucurăm de răspândirea Evangheliei la toate popoarele, așteptând și grăbind venirea Domnului Isus.

Calendarul de Misiune Kairos 2021 poate fi achiziționat ONLINE pe site-ul oficial Agenția Kairos.ro

Accesează, comandă și fii un străjer în rugăciune pentru cei din linia întâi. Fii și tu misionar prin rugăciune, contribuind la lărgirea Împărăției Evangheliei până la Marginile Pământului.


Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Biserica

Un atac pe zi împotriva creștinilor din India

NEW DELHI, INDIA (12 noiembrie 2020) – Cu peste 200 de atacuri împotriva creștinilor din India înregistrate până acum de monitorul violenței „United Christian Forum”, violența împotriva minorităților religioase nu s-a diminuat, în ciuda restricțiilor cauzate de pandemia de COVID-19. În Ziua Internațională de Rugăciune pentru Biserica Persecutată, oameni din 150 de locații din India s-au reunit în rugăciune pentru creștinii persecutați din cauza credinței lor. „Nimeni nu ar trebui să fie persecutat din cauza credinței lor. Este încurajator să […]

todayNovember 19, 2020


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%