Anunțuri

Acționează și influențează: Conferința Națională Campingul Creștin Interconfesional

todayMarch 29, 2022

Background
share close

Conferința Națională Campingul Creștin Interconfesional va avea loc în perioada 08 – 10 aprilie 2022 la centrul de tabere Tabăra Creștină BRĂDĂȚEL, Retezat, județul Hunedoara.

Scopul evenimentului este ca prin seminarii, discuții și ateliere organizate să descoperim cum ne poate folosi Dumnezeu pe timp de criză în cadrul taberelor, și nu numai.

Dorim să avem un timp de părtășie cu voluntarii, reprezentanții bisericilor care organizează tabere, precum și cu proprietarii sau administratorii centrelor de tabără.

Costul de participare este de 250 RON/persoană. Acest preț include două nopți de cazare și mesele aferente. Înregistrarea participanților începe pe 8 aprilie la ora 13:00. Conferința se încheie în 10 aprilie după prânz, la ora 14:00.

Vă puteți înscrie la eveniment prin link-ul de mai jos:

https://bit.ly/Inscriere-CNCCI2022

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Rusia

Biserica metodistă | Metodismul în căutarea sfinţeniei

Biserica metodistă a pus accentul pe sfinţirea practică și pe misiune, aceste aspecte fiind unele necesare și în creștinismul contemporan. Fermentul reînviorării religioase adus de Reforma Protestantă din secolul al XVI-lea a continuat în secolul al XVII-lea atât prin mișcarea puritană, cât și prin cea pietistă. Aceste două mișcări au cristalizat câteva tendinţe majore, precum accentul pus pe trăirea religioasă, părtășia creștină, accesul laicilor la interpretarea Scripturii și la muzica […]

todayMarch 28, 2022


Similar posts

Anunțuri

URMĂREȘTE Sărbătoarea Speranței cu Will Graham LIVE

Marea zi a sosit! Will Graham este de două zile la Chișinău, iar astăzi va avea loc prima seară de Evanghelizare din Sărbătoarea Speranței. Pentru cei care nu pot ajunge la Chișinău Arena pot urmări evenimentul LIVE pe site-ul oficial AICI! Sâmbătă, 15 iulie, începând cu ora 17:00 programul va […]

todayJuly 15, 2023 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%