Cărți

Amazon acuzat de cenzură după ce a retras de la vânzare o carte ce critică ideologia transgender

todayFebruary 25, 2021

Background
share close

Amazon a scos de pe site-ul său o carte bestseller în care este criticată ideologia transgender, atât de prevalentă în zilele noastre în America.

Autorul cărţii a postat pe reţeaua Twitter că nu a fost informat de către Amazon despre decizia de a retrage cartea şi că a aflat întâmplător ca nu mai este disponibilă la vânzare.

„Am aflat când cineva a încercat să o cumpere şi a descoperit că nu mai este pe site,” a scris el.

„Deşi nu mai este la Amazon, se mai poate găsi la „Barnes and Noble” (o reţea de librarii, n.trad.) Având în vedere intenţiile agresive ale noii administraţii de la Casa Alba, cred că este un moment foarte bun să o citeşti. Cumpăraţi-o cât o mai găsiţi.”

Deşi cartea lui Anderson a fost retrasă, o altă carte, care a apărut ca şi replică la cartea lui Anderson, intitulată „Let Harry Become Sally: Responding to the Anti-Transgender Moment” (Lasă-l pe Harry să devină Sally: un răspuns la momentul  anti-transgender, n. trad) se află în continuare la vânzare pe site-ul Amazon.

Amazon a fost acuzat de cenzură, datorită îndepărtării cărţii lui Anderson.

Pastorul JD Greear, preşedintele Convenţiei Baptiste de Sud a numit acţiunea Amazon „extrem de inacceptabilă.”

„Este o carte scrisă cu mult har şi grijă şi prezintă modul în care creştinii şi evreii (şi chiar şi musulmanii) s-au raportat la chestiunea genului, timp de mii de ani. Dacă este adevărat că aceasta este o acțiune de cenzură, atunci este total nepotrivită pentru ţara noastră,” a spus el.

Anton Sorkin, director al Christian Legal Society, a declarat: „Din ce în ce mai mult devine evident că oamenii trebuie să citească cărţi care pun întrebări despre mişcarea transgender…chiar şi ca gest de mustrare pentru alianţa anti-americană între (politicientii) democraţi şi marile corporaţii din domeniul tehnologiei.”

Christian Today

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Important

Jurnal de Rugăciune: „Etiopia – Să plângem cu cei ce plâng”

Să plângem cu cei ce plâng: EtiopiaLuminița Prisecaru ne cere să ne alăturăm în rugăciune pentru familia preotului coordonator, Berhanu Kambaro, care a plecat la Domnul luni dimineața. Să ne rugăm pentru soția Berhane și fetița de trei luni pe care au adoptat-o pe nume Yohanna. Fratele Berhanu a fost ca un tată spiritual pentru mulți din comunitatea sa, și mai ales pentru multele proiecte pe care le coordona in […]

todayFebruary 25, 2021 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/