Anunțuri

Apel la rugăciune pentru Corneliu Constantineanu, fost rector ITPB, internat cu COVID-19

todayMarch 15, 2021

Background
share close

UPDATE: Potrivit ultimelor informații primite, starea fratelui Corneliu Constantineanu s-a înrăutățit. În momentul redactării articolului, doctorii au anunțat faptul că rinichii i-au cedat iar plămânii ii sunt afectați în proporție de peste 80%. În încercarea de a restabilii funcțiile vitale, medicii de la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde fratele Corneliu este internat de câteva zile, au încercat mai multe tratamente, printre care și cel cu plasmă, însă fără rezultat. Continuăm să ne rugăm împreună pentru Corneliu Constantineanu și nădăjduim că Dumnezeu va aduce vindecare deplină în trupul lui!

Vom reveni cu amănunte.


Vă invităm să ne unim în rugăciune pentru fratele Corneliu Constantineanu, fost rector al Institutului Teologic Penticostal din București, acesta se află internat în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara. Din informațiile pe care le deținem, starea lui s-a agravat de ieri până astăzi, este intubat, iar oxigenul din sânge fiind în continuă scădere.

Conducerea Institutului Teologic Penticostal a lansat, prin intermediul siteului web, un apel la rugăciune pentru fratele Corneliu:

„Dragi prieteni ai ITPB,

Am aflat cu tristețe vestea că fratele Corneliu Constantineanu, fost Rector al școlii noastre, este spitalizat la Timișoara într-o stare destul de gravă, în urmă infectării cu Covid19.

Vă chem să fim cu toții aproape de el și de familia lui în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să lase vindecare deplină peste fratele Corneliu și să-i întărească întreaga familie cu nădejde și pace!”

Echipa Știri Creștine vă cheamă să mijlocim împreună înaintea Aceluia care are toată puterea în cer și pe pământ, ca El să aducă vindecare deplină și putere în trup fratelui Corneliu și tărie întregii familii Constantineanu.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Cosmin Frișan

Rate it

Previous post

Conferințe

Femei puternice: Eveniment LIVE „Dincolo de renunțare. Despre puterea de a lupta”

Campania #Femeiputernice, organizată de Fundația Clinica Pro Vita, NewLife Betel, Asociația Părinților Copiilor cu Sindrom Down și 40 de zile pentru viață Cluj-Napoca, este o celebrare a femeilor care au luptat pentru Viață. Pe tot parcursul lunii martie, ne propunem să creăm în mediul virtual al paginilor de Facebook și Instagram Marșul pentru Viață Cluj-Napoca un context în care să împărtășim povești reale ale unor femei puternice, femei care ne-au inspirat cu dragostea lor necondiționată, lupta neînfricată pentru viață și puterea […]

todayMarch 15, 2021 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%