Anunțuri

Apel la rugăciune pentru Corneliu Constantineanu, fost rector ITPB

todayMarch 14, 2021

Background
share close

Vă invităm să ne unim în rugăciune pentru fratele Corneliu Constantineanu, fost rector al Institutului Teologic Penticostal din București, acesta se află internat în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara. Din informațiile pe care le deținem, starea lui s-a agravat de ieri până astăzi, este intubat, iar oxigenul din sânge fiind în continuă scădere.

Conducerea Institutului Teologic Penticostal a lansat, prin intermediul siteului web, un apel la rugăciune pentru fratele Corneliu:

„Dragi prieteni ai ITPB,

Am aflat cu tristețe vestea că fratele Corneliu Constantineanu, fost Rector al școlii noastre, este spitalizat la Timișoara într-o stare destul de gravă, în urmă infectării cu Covid19.

Vă chem să fim cu toții aproape de el și de familia lui în aceste momente de grea încercare. Dumnezeu să lase vindecare deplină peste fratele Corneliu și să-i întărească întreaga familie cu nădejde și pace!”

Echipa Știri Creștine vă cheamă să mijlocim împreună înaintea Aceluia care are toată puterea în cer și pe pământ, ca El să aducă vindecare deplină și putere în trup fratelui Corneliu și tărie întregii familii Constantineanu.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Cosmin Frișan

Rate it

Previous post

Păcat

Lumina care este întuneric. Amintirile unui tânăr nord-coreean din lagărul natal

Motto: „Ia seama, dar, ca lumina care este în tine să nu fie întuneric.“ (Evanghelia după Luca 11:35) Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica, desfășurat în aprilie 2013 la București, a premiat cutremurătorul documentar „Lagărul 14 – Zonă de control total“.[1] Filmul redă povestea adevărată a lui Shin Dong-huyk, singurul om care a reușit să evadeze dintr-un lagăr de tip gulag, de deţinuţi politici, care în mod oficial nu există în […]

todayMarch 14, 2021 2


Similar posts

Anunțuri

Ben Oni Ardelean lansează Political Leadership Academy!

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean lansează vineri, 14 ianuarie 2022, Academia Policită de Leadership. Eveniment va fi lansat ONLINE pe paginile de Facebook Political Leadership Academy (PLA) și Ben Oni Ardelean, începând cu ora 19:00. Despre conceptul, viziunea și istoricul acestui proiect ne spune președintele PLA, deputatul PNL Timiș, […]

todayJanuary 13, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%