Important

„Armonia Evangheliilor – Botezul Domnului Isus” – ȘtiriCreștine.ro

todayDecember 20, 2020 14

Background
share close

Mesajul lui Ioan Botezătorul când îi boteza pe oameni era „Pocăiți-vă, căci Împărăția Cerurilor este aproape!”. Același mesaj este actual și astăzi, pentru că toți „am păcătuit și suntem lipsiți de slava lui Dumnezeu”.

Care este legătura dintre botezul lui Isus și botezul nostru. Vă invit să privim la botezul Domnului Isus și semnificația acestuia.

Matei 3:13-17
13. Atunci a venit Isus din Galileea la Iordan, la Ioan, ca să fie botezat de el.
14. Dar Ioan căuta să-L oprească. „Eu”, zicea el, „am trebuinţă să fiu botezat de Tine, şi Tu vii la mine?”
15. Drept răspuns, Isus i-a zis: „Lasă-Mă acum, căci aşa se cade să împlinim tot ce trebuie împlinit.” Atunci Ioan L-a lăsat.
16. De îndată ce a fost botezat, Isus a ieşit afară din apă. Şi în clipa aceea, cerurile s-au deschis, şi a văzut pe Duhul lui Dumnezeu coborându-Se în chip de porumbel şi venind peste El.
17. Şi din ceruri s-a auzit un glas care zicea: „Acesta este Fiul Meu preaiubit în care Îmi găsesc plăcerea.”

MESAJUL 6 din seria „Armonia Evangheliilor”

Sursa: Romanian Baptist Church of Charlote 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

ÎNCHEIEREA Programului AIC „Sustenabilitatea în perioada de pandemie” 2020 (FOTO) – ȘtiriCreștine.ro

După șase sesiuni online petrecute alături de experți și intelectuali de marcă pe fiecare domeniu, participanții la programul: „Sustenabilitatea în perioada de pandemie” sau văzut față în față și au adăugat o diplomă nouă la CV-ul lor. Și evenimentul final al programului Academiei pentru Integritate în Conducere (AIC) 2020 a adus în fața tinerilor invitați de marcă și informații de valoare. Deputații Ion Groza și Igor Grosu au împărtășit din experiența lor politică gânduri și perspective pentru anul ce ne […]

todayDecember 19, 2020 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/