Anunțuri

Atelier Leader Impact: „Creștinul la locul de muncă” cu Steve Shoemake

todayOctober 2, 2023 17

Background
share close

Cum e să fii creștin la locul de muncă? Cum să integrăm valorile creștine în ceea ce facem în viața de zi cu zi la locul de muncă? Cum să fii profesionist și integru într-un mediu corupt și plin de tentații?

Dacă ești interesat de cariera și creșterea ta la locul de muncă, te invităm la atelierul: „Creștinul la locul de muncă” organizat de Leader Impact. Pe agenda de discuții vor fi abordate: etica în afaceri, relațiile cu colegii de muncă, comportamentul profesional și creștin în locul în care lucrăm.

Despre Invitat

Invitatul este Steve Shoemake, speaker motivațional și cu o vastă experiență în zona de business. Steve are peste 20 de ani de experiență în consultanță în domeniul leadership-ului și managementului la GLP. În prezent, el îndeplinește funcția de Partener Manager pentru Vaco Cincinnati, proiect lansat în 2014 pentru a ajuta la extinderea companiei în regiunea Ohio Valley din SUA.

Steve nu este doar un consultant experimentat, ci și un autor prolific și un vorbitor de talie internațională la diferite evenimente. A scris mai multe articole despre Managementul Performanței și este un vorbitor care promovează schimbarea, în special în intersecția dintre afaceri și tehnologie. În plus, Steve este și un romancier cunoscut, având la activ lansarea primelor două cărți, „În Căutarea Înțelepciunii” și „În Nevoie de Protecție,” ca parte a trilogiei Saga Lumii Întunecate.

Steve deține o licență în Ingineria Electrică de la Universitatea Michigan și are o pasiune profundă pentru a ajuta oamenii să facă schimbări atunci când este nevoie de ele.

Evenimentul se desfășoară vineri, 13 octombrie, ora 18:00 la New York Restaurant Courtyard by Marriott Hotel Chișinău și va include cina. Costul participării este de 200 de  lei. Locurile sunt limitate, pentru înscrierea prealabilă completați Formularul AICI!

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Comunicat

COMUNICAT de PRESĂ: Lansarea Platformei Politice „Mișcarea Speranței”

Vineri, 29 septembrie 2023, a avut loc lansarea oficială a platformei politice „Mișcarea Speranței”, platformă ce dorește să aducă o schimbare pozitivă în peisajul politic național. Deputatul Ben-Oni Ardelean este unul dintre inițiatorii acestei platforme politice, iar alături de el, o echipă impresionantă de profesioniști, și-a adus contribuția la lansarea acestei mișcări cu perspective ideologice, de centru-dreapta, ambițioase. Evenimentul de lansare al acestei mișcări a avut loc la București și […]

todayOctober 2, 2023


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/