Personalităţi

Bărbat rămas fără mâini şi picioare inspiră un cântec creştin care ajunge în topurile muzicale

todayApril 18, 2021 3

Background
share close

Mercy Me, Say I Wont, Gary Miracle, Positive Outlook, Faith, Power of God

Membrii formaţiei creştine Mercy Me au explicat într-un interviu pentru reţeaua americană ABC întâmplarea care stă în spatele noului lor hit muzical „Say I Wont.”

Piesa care se află în prezent pe locul 7 în topul Billboard’s Hot Christian Songs este inspirată din povestea lui Gary Miracle, un prieten al cântăreţilor, care a suferit un şoc septic în decembrie 2019 care l-a dus foarte aproape de moarte. El a supravieţuit, însă doctorii au trebuit să-i amputeze toate cele 4 membre.

Gary însă nu a renunţat, şi a învăţat să meargă din nou cu ajutorul uneor proteze.

„Nu ştiu dacă aş fi avut aceeaşi perspectivă dacă aşa ceva mi s-ar fi întâmplat mie, aşa că urmărindu-i parcursul am fost extrem de încurajat,” a declarat chitaristul de la Mercy Me, Barry Graul.

Bart Millard solistul formaţiei Mercy Me a spus că „atitudinea lui Gary faţă de ce i s-a întâmplat este pur şi simplu incredibilă.”

Clipul melodiei prezintă imagini din viaţa lui Gary, atât de dinainte  cât şi de după ce membrele i-au fost amputate.

Gary Miracle a declarat pentru ABC că pentru el credinţa creştină a fost esenţială pentru a continua să menţină o perspectivă pozitivă asupra lucrurilor.

„Domnul dă şi El ia înapoi,” a spus Miracle. „El mi-a luar mâinile şi picioarele, însă cealalată parte a acelui verset [Iov 1:21] spune ‘Binecuvantat fie numele Domnului.’ Aşa că asta este calea pe care am ales să merg acum.”

Întrebat cum poate depăşi supărarea şi depreseia, Gary a spus: „Lucrul la care mă întorc întotdeauna este faptul că îmi dau seama că în această viaţă cu toţii avem lupte. În acest moment din viaţa mea, lupta mea se întâmplă să fie un pic mai vizibilă decât a altora.”

Gary a reuşit să-şi păstreze chiar şi simţul umorului.

„Sunt acelaşi om, doar că am 20 de kilograme mai puţin,” a spus el.

Gary le este recunoscător celor de la Mercy Me că i-au oferit o modalitate pentru a arăta cum poţi avea biruință în fata suferinţei.

„Sunt viu, Domnu-i bun şi sunt foarte recunoscător şi binecuvântat să o am pe soţia mea și copiii mei lângă mine,” a mai spus Gary.

Cântecul inspirat de Gary Miracle face parte dintr-un nou album intitulat „inhale(exhale)” care va apărea pe 30 aprilie.

Sursa: Christian Headlines

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Educatie

Platforma Comunități în Misiune lansează o serie de interviuri: „Misional în orașul tău”

Platforma Comunități în Misiune lansează mediului evanghelic o provocare: „Misional în orașul tău”. Urmează o serie de interviuri prin care vom fi motivați și învățați cum să devenim misionari în orașul nostru? Cum să fim relevanți pentru comunitatea în care ne-a pus Dumnezeu. Comunități în Misiune este o platformă ce unește un grup de biserici unite în jurul unor valori comune, pentru a învăța cum să formăm, să creștem și […]

todayApril 18, 2021 3


Similar posts

Anunțuri

Ben Oni Ardelean lansează Political Leadership Academy!

Deputatul PNL Timiș, Ben Oni Ardelean lansează vineri, 14 ianuarie 2022, Academia Policită de Leadership. Eveniment va fi lansat ONLINE pe paginile de Facebook Political Leadership Academy (PLA) și Ben Oni Ardelean, începând cu ora 19:00. Despre conceptul, viziunea și istoricul acestui proiect ne spune președintele PLA, deputatul PNL Timiș, […]

todayJanuary 13, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%