Cartea săptămânii

CARTEA SĂPTĂMÂNII: „Ordinele rămân aceleași” – o provocare la misiune!

todayJanuary 29, 2021 15

Background
share close

Cartea „Ordinele rămân aceleași!” este o combinație de 10 mesaje izvorâte din inima unor misionari și se adresează liderilor de biserici, lucrătorilor de tineret și de copii, fraților și surorilor din bisericile evanghelice care au inimă pentru misiunea transculturală.

Această carte ne ajută să înțelegem ce spune Scriptura despre extinderea împărăției lui Dumnezeu până la marginile pământului și care este partea la care ne cheamă Dumnezeu pe fiecare dintre noi.

Vrei să știi care sunt ordinele date și de ce ele rămân aceleași? Vrei să știi cine este Comandantul care dă ordinele? Vrei să știi cum le poți duce la îndeplinire?  Citește această carte și vei găsi răspunsul.

Izvorâtă din inima unor misionari, această colecție de 10 predici despre misiune se adresează liderilor de biserici, lucrătorilor de tineret și de copii, fraților și surorilor din bisericile evanghelice care au inimă pentru misiunea transculturală.

Această carte ne ajută să înțelegem ce spune Scriptura despre extinderea împărăției lui Dumnezeu până la marginile pământului și care este partea la care ne cheamă Dumnezeu pe fiecare dintre noi.

Unică pe piața de literatură creștină din România, cartea „Ordinele rămân aceleași!” are un scop întreit, acela de a informa, de a motiva și de a pregăti bisericile evanghelice din România pentru împlinirea Marii Trimiteri!

Cartea include și răspunsuri la întrebări frecvente primite în cadrul conferințelor de misiune organizate în  ultimul deceniu. Titlul editat și lansat de Agenția Kairos îl puteți achiziționa AICI!

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Devoțional

Ioan Ciobotă: Există Dumnezeu, cu adevărat (1)

28 ianuarie 2021Partea 1 „Nebunul zice în inima lui: ‘Nu este Dumnezeu!’.”(Psalmul 14:1) Video AICI. Dacă ți-a trecut vreodată prin minte să pui la îndoială existența lui Dumnezeu, gândește-te la câteva aspecte care vorbesc despre El. Natura „Munţii şi dealurile vor răsuna de veselie înaintea voastră, şi toţi copacii din câmpie vor bate din palme.”(Isaia 55:12) Istoria întregului Cosmos Biblia ne prezintă istoria clară și adevarată a întregului Univers și a acestui pământ. Nu am apărut la întâmplare, nu am […]

todayJanuary 29, 2021 5


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/