Anunțuri

„Casa Ica” un nou colț de liniște și refugiu se deschide în curând la Cluj-Napoca

todayApril 3, 2021 56

Background
share close

Începând cu data de 19 Aprilie 2021, Organizația Creștină „Ecce Homo” deschide o nouă locație de cazare și tratament în orașul Cluj-Napoca.

„Casa Ica” s-a născut ca răspuns la o nevoie acută a societății actuale dar și ca răspuns la rugăciunile noastre, atunci când Dumnezeu ne-a arătat că trebuie să schimbăm direcția de mers și să închidem proiectul „Centrul Social pentru Copii”. Tot El a fost cel care ne-a îndreptat inimile și ochii înspre această nevoie. În toți cei peste 30 de ani ca organizație de caritate, am văzut cum Dumnezeu deschide uși și binecuvântează acolo unde El alege și niciodată nu am umblat după resurse doar ca mai apoi să vedem cum le folosim, ci de fiecare dată El ne-a scos în cale nevoi la care noi a trebuit să răspundem, tot El fiind cel care a adus binecuvântarea și resursele ulterior.

Acest proiect își dorește să vină în întâmpinarea celor care au nevoie de un loc de tihnă și recuperare în timpul spitalizării ambulator sau a aparținătorilor celor care sunt spitalizați pentru o anumită perioadă de timp, în orașul nostru (Cluj-Napoca).

Ne dorim ca:

• șederea fiecărei persoane sau familii în casa de oaspeți să fie un suport și încurajare
• să oferim un cadru primitor prin ceea ce punem la dispoziția musafirilor
• prin activitățile pregătite să fim un sprijin pentru cei care trec prin suferință

Pe timpul cazării oferim paturi cu așternuturi curate, baie, bucătărie utilată, sală de relaxare, mașină de spălat haine și un personal care întâmpină oamenii cu căldură. Totodată oferim și pachete de tratament pentru recuperare medicală: kinetoterapie, masaj, reflexoterapie și psihoterapie.

Vă așteptăm cu drag să beneficiați de un loc primitor și benefic pentru perioada prin care treceți.

Contact:
0771 676 092
office@casaica.org
www.casaica.org
www.facebook.com/CasaIcaCluj

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Dumnezeu

Educaţie creștină pentru copii. Cum îl înveţi pe copil să se roage?Educaţie creștină pentru copii. Cum îl înveţi pe copil să se roage?

Pentru părinţii creștini, nu există o preocupare mai intensă decât educarea copiilor lor în spirit creștin.  Prima demonstraţie publică a acestei preocupări este binecuvântarea copiilor la vârste fragede, în diversele ei forme: botezul pruncilor în bisericile tradiţionale sau doar rugăciunea de binecuvântare în bisericile protestante. Încredinţarea copiilor într-un fel sau altul divinităţii îi oferă părintelui un anume fel de siguranţă și creionează deja liniile majore ale identităţii copilului: e creștin! […]

todayApril 3, 2021


Similar posts

Anunțuri

Instanța din China menține o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru vânzarea de cărți creștine

Mass-media occidentală și mai multe ONG-urile au protestat împotriva unei sentințe în primă instanță din septembrie 2020. Curtea de apel a confirmat însă că Chen trebuie să rămână în închisoare. Pe 27 septembrie 2020, Chen Yu, proprietarul librăriei „Wheat Bookstore” din Taizhou, provincia Zhejiang, a fost acuzat de „operațiune comercială […]

todayJanuary 15, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%