Anunțuri

Chemare la antreprenoriat: Un eveniment dedicat antreprenorilor creştini din Cluj

todayMarch 26, 2022 19

Background
share close

Grupul de antreprenori Betel Centru te invită la un eveniment dedicat antreprenorilor creştini.

În cadrul evenimentului vom purta discuţii despre rolul unui antreprenor în Împărăția lui Dumnezeu și despre cum putem integra afacerile cu credința, pentru a transforma lumea din jur spre gloria lui Dumnezeu.

Vei beneficia de o combinație unică de viziune, inspirație și deprinderi practice, pe care le vei putea aplica imediat în afacerile tale. Vei fi motivat, încurajat şi vei avea oportunitatea de networking şi intalnire cu alți antreprenori credincioşi din Cluj.

Dacă ești un antreprenor sau ești un tânăr care se gândește la antreprenoriat te așteptămla evenimentul din 29 Martie, ora 18:30 la The Office Cluj!

Împreună putem să fim o resursă, o încurajare unii pentru alții și să contribuim la dezvoltarea antreprenoriatului în rândul comunităților noastre.

Înscrierile se fac AICI! Pentru mai multe informaţii: 0757150894 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Social

Sabatul ca zi de odihnă

Biblia prezintă Sabatul ca zi de odihnă. Este o zi care dizolvă urgenţa artificială a rutinelor noastre și un scut împotriva bombardamentului constant din mass-media. După-amiezele de duminică aveau un aer sacru în Argentina copilăriei mele. Totul părea să se liniștească și să încetinească între orele 14 și 17, în timpul siestei. Chiar și magazinele se închideau. Tot ce auzeai era sunetul cicadelor în timp ce tot cartierul trăgea un […]

todayMarch 26, 2022


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%