Concerte

Concert LIVE de Crăciun cu Michael W. Smith – ȘtiriCreștine.ro

todayDecember 18, 2020 1

Background
share close

Nașterea lui Isus este cel mai important eveniment din istoria omenirii. Atmosfera feerică a acestui eveniment este așteptat mai mult ca niciodată. Muzica este un element care ne sensibilizează și ne pregătește inima pentru închinare, mulțumire, speranță pentru viitor.

Descoperă frumusețea acestei sărbători, pătrunde puterea dragostei care ne-a fost dăruită prin Nașterea Domnului Isus împreună cu Michael W. Smith.

Evenimentul se va desfășura EXCLUSIV LIVE ONLINE disponibil în toată lumea pe pagina oficială Ryman.org

Intră în sezonul sărbătorilor de iarnă pe notele celor mai celebre hituri de închinare. Concertul va fi disponibil la nivel mondial, pentru fiecare fus orar. Pentru zona de Europei de Est și în mod special în România, vom putea savura muzica lui Michael W. Smith la ora 4 dimineața.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

PREMIERĂ Primul sezon Cartea Cărților în limba română GRATUIT pe Youtube! – ȘtiriCreștine.ro

Acum Biblia prinde viață pentru întreaga familie. În prag de Crăciun The Christian Broadcast Network (CBN) și Alfa Omega TV prezintă o surpriză de proporții. Mult așteptatul moment a sosit, iar acum cu mic și mare, explorăm aventurile Cartea Cărților în limba română absolut gratuit. Primul sezon în limba română Cartea Cărților, poate fi văzut pe site-ul oficial www.carteacartilor.tv, în aplicația gratuită Cartea Cărților și pe canalul oficial de Youtube! […]

todayDecember 18, 2020 1


Similar posts

Anunțuri

Lideri religioşi cer oprirea violențelor din Myanmar

Mai marii bisericii fac un apel pentru încetarea suprimării brutale a protestelor care au loc împotriva loviturii de stat din această ţară. Forţele de securitate au recurs la violențe pentru a reprima demonstrațiile împotriva loviturii de stat din 1 februarie, când Aung San Suu Kyi şi alţi lideri politici aleşi […]

todayMarch 4, 2021 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%