Anunțuri

Conferința Femeilor: „Promisiuni știute pentru vremuri neștiute” cu Daniela Delibaș la Cluj-Napoca

todayMarch 4, 2021 2

Background
share close

„,Promisiuni știute pentru vremuri neștiute – Revendică promisiunile lui Dumnezeu în viața ta!” este provocarea Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca pentru femei în pragul Zilei Internaționale a Femeilor.

Invitata specială a evenimentului este scriitoarea, redactor și crainic la Radio Vocea Evangheliei Suceava, Daniela Delibaș. Daniela Delibaș a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității de Stat din Oradea și a Facultății de Teologie din cadrul Universității Emanuel Oradea. Este căsătorită și are trei copii.

Experiența ei de viață, în rolul de soție, mamă și slujitoare a dat naștere la titlurile de carte: „Femeia care mută munții” și „Semne ale dragostei Sale”.

Toate femeile din zonă, sunt așteptate la o întâlnire de suflet, pentru suflet cu  oameni de suflet sâmbătă, 6 martie, începând cu ora 10:00 pe strada Rodnei 40. Pentru o bună organizare este necesară confirmarea tuturor celor care participă printr-un SMS sau WhatsApp la +40 740 659 862 sau la +40 744 907 562.

„Un cuvânt spune Domnul, și femeile aducătoare de vești bune sunt o mare oștire”. Psalmul 68:11

Profitați de ocazie și participă la o întâlnire cu femei ca și tine. Reîncărcați-vă bateriile emoționale și spirituale, împărtășind gânduri din Cuvânt, împreună cu Daniela Delibaș.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Comunicat

POZIȚIA Uniunii Baptiste din Republica Moldova privind procesul de vaccinare împotriva COVID-19

Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova (UBCEB) din Republica Moldova împărtășește următoarea poziție privind procesul de vaccinăre. „În legătură cu situația pandemică și începutul procesului de vaccinare împotriva COVID 19, Conducerea Uniunii Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste din Moldova vine cu următoarele îndemnuri, recomandări și precizări: 1. Îndemnăm toate Bisericile locale din țară să se roage în continuare pentru ieșirea din pandemia COVID 19, anunțată oficial pe 11 martie 2020. […]

todayMarch 4, 2021 4


Similar posts

Anunțuri

Conferința Guild Faith: „Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes”

Comunicat de presă GUILD Faith alături de parteneri vă invită să participați la conferința Principii biblice de creștere pentru afaceri de succes, un eveniment dedicat oamenilor de afaceri creștini, care își doresc să transpună principiile biblice în mediul de business. Wouter Droppers, președintele Europartners, este cel care va prezenta conferința […]

todayOctober 7, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%