Externe

Creștini eliberați după respingerea acuzațiilor de infracțiuni împotriva islamului – ȘtiriCreștine.ro

todaySeptember 21, 2021

Background
share close

Mai mulți creștini din autodeclarata Republică Somaliland au fost eliberați din închisoare după ce au fost respinse acuzațiile împotriva lor referitoare la infracțiuni împotriva religiei de stat a islamului. Printre aceștia se aflau și Mohamed și Hamdi, un cuplu care a fost arestat împreună cu nou-născutul lor în ianuarie 2021, relatează Barnabas Fund.

În aprilie, șase creștini convertiți de la islam au fost acuzați de apostazie, învățarea și răspândirea creștinismului, precum și incitarea altora la comiterea de infracțiuni pentru încălcarea ordinii publice. Într-o audiere la un tribunal regional din Hargeisa, capital republicii, la 5 august, instanța a respins toate acuzațiile. Mohamed, Hamdi și alții au fost eliberați imediat.

Lăudați-L pe Domnul atotputernic pentru că a răspuns la rugăciuni pentru eliberarea fraților și surorilor noastre din Somaliland (Luca 11:10). Mulțumiți-I pentru că a demonstrat lipsa de fundament a cazului deschis de autorități împotriva creștinilor (Psalmul 146:7). Cereți pace și putere pentru Mohamed și Hamdi, eliberați în cele din urmă împreună cu bebelușul lor, pentru creștinii care au îndurat alături de ei în închisoare, dar și pentru minoritatea creștină din Somaliland. Rugați-vă ca ei să nu mai plângă (Isaia 30:18-19).

Sursa: Barnabas Fund

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

Ai lipsit de la apelul de seară? – ȘtiriCreștine.ro

Aseară, în multe Adunări Creștine, Dumnezeu s-a coborât, coborând Cerul împreună cu El și aducând ploi Duhovnicești Binecuvântate. Dumnezeu a făcut apelul de seară! Tu ai fost prezent la apel? Ai fost prezent la părtășie împreună cu frații tăi credincioși? Dacă nu, de ce? Ai avut un motiv întemeiat? Ai fost foarte tare bolnav sau trebuia să te întâlnești cu cineva mai important decât Dumnezeu – Creatorul, Mântuitorul și Susținătorul tău ? Ai avut ceva de lucrat pentru Împărăția Lui, […]

todaySeptember 21, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%