Devoțional

Cu cine vorbești? – ȘtiriCreștine.ro

todaySeptember 13, 2021 2

Background
share close

Faceți planuri și veți avea succes. Nu e sigur…

Munciți și veți avea pâine pe masă. Nu e sigur…

Alergați cât puteți ca să vă împliniți visele. Nu e sigur…

Cereți și vi se va da.

Căutați și veți găsi.

Bateți și vi se va deschide.

Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi. E sigur…!

Cereți cu gând curat, cereți în acord cu promisiunile Bibliei, cereți cu gândul de a vă aduna comori în cer, nu să risipim în plăceri vinovate.

Căutați cu inima, cu mintea, cu toată ființa pe Cel ce vă poate izbăvi. Alergați după El, stăruiți în a vă întâlni cu El, nu vă lăsați până nu îl găsiți pe El.

Bateți la ușa îndurării Sale și veți vedea că se va deschide. Ușa Lui nu înseamnă refuz, nu înseamnă absență sau părăsire, ci examenul dragostei tale care nu se lasă doborâtă de deznădejde și care bate întruna până i se va deschide. El te-au auzit de la prima bătaie în ușă…

Un nou an școlar dezamăgitor, cu școli amorțite și profesori stinși. Cu cine să vorbești? Miniștrii se ceartă…

O toamnă care vine doldora de facturi mari, de cheltuieli care nu se mai termină. Lucrurile se scumpesc, sufletele dimpotrivă. Resursele multora s-au terminat….Cu cine să vorbești? Primăriile fac jocuri de putere pe spatele oamenilor…

Un alt val a cuprins țara. Al patrulea, zic ei. În timp ce bătrânii stau cu masca în autobuze aglomerate, la temperaturi ridicate, pe stadioane se fac valuri de distracție, fără măști, fără restricții, fără…Cu cine să vorbești? Dacă deschizi gura invocând bunul simț, vine peste tine un val de jigniri și ironii.

Nici pe la biserică nu mai poți vorbi. Tu spui una și auzi alta.

În familii se spun vorbe multe, dar nu și bune. E multă tensiune.

Cu cine să vorbești?

Vorbește cu Tatăl tău, cu Părintele îndurării, cu Cel care a promis că te va asculta din ceruri și te va binecuvânta. El nu te lasă cu nici un chip căci ești copilul Său.

Vorbește cu Dumnezeu Atotputernic căruia toate i se spun și care poate totul în noi toți. El are toată puterea în cer și pe pământ.

Vorbește cu Dumnezeu oștirilor care luptă pentru tine, care nu a pierdut nicio luptă și care îți va da biruința.

Vorbește cu Medicul Suprem care te vindecă, îți leagă rănile și te poartă în brațele Sale. Untdelemnul sfânt va răcori rănile tale.

Vorbește cu Alpha și Omega, Dumnezeu care începe și duce totul la bun sfârșit. El nu te lasă de izbeliște și nu te amăgește.

Vorbește cu Pâinea care se coboară din cer ca să te hrănească pe tine și familia ta. El te va îndestula și îți va purta de grijă.

De ce să vorbești cu cei ce sunt surzi?

De ce să te risipești pe la porți închise?

De ce să fii umilit de cei care îți râd în față?

Tu ai un Dumnezeu.

Caută, cere și bate.

Vei găsi, vei primi și ți se va deschide.

Haideți la rugăciune.

Autor: Florin Ianovici

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Educatie

Unelte pentru întâlnirea de comunitate misională (VIDEO) – ȘtiriCreștine.ro

În interviul de astăzi, Alex Ilie, ne propune o serie de unelte pentru întâlnirea de comunitate misională. Printre acestea se numără: 👉 Povestea lui Dumnezeu: O parcurgere a firului roșu al Bibliei printr-o serie de narațiuni cheie. Materialul este folositor atât creștinilor cu vechime, noilor urmași ai lui Iisus, cât și celor care nu își asumă creștinismul dar vor să îi cunoască mai bine esența. Detalii pe Misional.ro 👉 Cele 4 Adevăruri:„Nu exista multe cărți care să fie șocant de oneste, […]

todaySeptember 13, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%