Anunțuri

„Cum să avem o inimă fericită” de Vlad Schlezak – ȘtiriCreștine.ro

todayDecember 4, 2020 5

Background
share close

Ne simțim mizerabil chiar în mijlocul binecuvântărilor? Suntem nemulțumiți deși avem multe motive de mulțumire? Gândim automat rău despre ceva bun, sau invers? Simțim ceva greșit și imediat facem ceva greșit? Suntem mereu nervoși, sau mândri, sau personalizăm în diferite feluri și apoi ne simțim rău?

Aceasta este O CARTE DESPRE o GÂNDIRE EMOȚIONALĂ și RAȚIONALĂ GREȘITĂ SPIRITUAL CREȘTIN, care ne va provoca emoții greșite și comportamente în consecință, lăsându-L de cele mai multe ori pe Dumnezeu în afara ecuației vieții. Este o carte și despre TIPARE DE GÂNDIRE GREȘITĂ (ATITUDINI). Omul alege atitudinea, deci o poate schimba. Gândurile mincinoase nu se înlocuiesc cu alte gânduri mincinoase doar pentru a ne simți mai bine! Gândurile greșite se înlocuiesc cu gânduri adevărate Scriptural și reale. Am propus soluții biblice. CRISTOS ne poate schimba, dar noi ne facem partea?

„Cum să avem o inimă fericită” în contextul acestor emoții și gânduri care ne inundă mintea este noul titlu de carte semnat de Dr. Vlad Schlezak. Proaspăt scoasă de sub lumina tiparului, cartea vine ca un suport spiritual și psihologic pentru fiecare dintre noi.

Cartea va fi disponibilă în: Anglia – online la www.carticrestine.co.uk la standul Bisericii Sfânta Treime Londra si Biserica Râul Sfânt. Și în România – disponibilă de săptămâna viitoare la standul librăriei Cireșarii, iar în următoarele săptămâni și în cele mai mari librării creștine din țară.

Dr. Vlad Schlezak este medic psihiatru creștin, fondator al Consilierii Creștine Multidisciplinare, pictor și autor crestin. Mai multe articole și cărți semnate de la Vlad Schlezak vedeți AICI!

 

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Revenirea lui Iisus

Motivul contrafacerii în scenariul apocaliptic

Se vorbește mult astăzi despre faptul că lucrurile nu sunt ceea ce par. Să faci deosebire între speculaţiile motivate conspiraţionist și adevăratele ascunzișuri din lumea noastră nu este ușor, dar de cele mai multe ori sursele fac diferenţa. Biblia ne învaţă că, în conflictul final, tot sursele disting autenticul de fals. Iar prin termenul „sursă” se înţelege baza informaţional-morală pe care actorii de un fel sau de altul își construiesc […]

todayDecember 4, 2020 4


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/