Anunțuri

Decanul unui seminar teologic ucrainean a fost ucis la Bucha

todayApril 7, 2022 4

Background
share close

Seminarul evanghelic slav din Kiev a confirmat că trupul său a fost găsit în orașul în care trupele rusești au fost acuzate de crime de război împotriva civililor.

Un mic seminar teologic din Kiev a confirmat că una dintre cele câteva sute de persoane găsite moarte în orașul Bucha, de lângă Kiev, era decanul organizației lor.

„Vitaliy Vinogradov, dragul nostru frate și colaborator, a fost găsit mort în Bucha. Nu există cuvinte pentru a exprima durerea din inimile noastre. Ne va lipsi foarte mult””, se arată într-un mesaj distribuit pe pagina de Facebook a seminarului.

După ce au recâștigat controlul asupra periferiei nordice a capitalei Kiev, autoritățile ucrainene au anunțat în weekendul care a trecut că au găsit peste 410 cadavre de civili pe străzile din Bucha și din alte orașe. Unele dintre ele au fost găsite în gropi comune.

Organizația Națiunilor Unite a declarat că ar trebui inițiată o anchetă pentru crime de război.

Potrivit CNE News, Seminarul Evanghelic Slavic din Kiev se concentrează pe formarea de învățători biblici pentru bisericile ucrainene și are lagături cu Seminarul Teologic din Osaka (Japonia).

Vitaly Vinogradov a fost absolvent al Institutului Biblic din Kiev și al Seminarului Teologic Evangel, a relatat Baptist News.

Sursa: Evangelical Focus

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

30 zile de rugăciune

Ziua a 6-a: Arabia Saudită – O țară pentru care ne-am mai rugat

În 1994, cele 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană tocmai începeau și în ziua 22 ne-am rugat pentru Arabia Saudită. În ghidul de la acea vreme era scris: „Regatul Arabiei Saudite este una dintre cel mai puțin evanghelizate țări din lume. Are puțini credincioși cunoscuți, nicio biserică indigenă și muncitorii creștini nu au voie să intre în țară.” Multe dintre acestea rămân adevărate și în ziua de azi. Musulmanii șiiți din Arabia Saudită, pentru care ne-am rugat mai […]

todayApril 7, 2022


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/