Anunțuri

„Despre a FI și a IUBI” – eveniment caritabil pentru Clinica Pro Vita (VIDEO)

todayNovember 25, 2021

Background
share close

O sarcină neplanificată, un avort sau o naștere cu statut de mamă singură este o perioadă de criză pentru femeile care ajung în asemenea situații. De peste 20 de ani, Fundația Clinica Pro Vita din România este locul unde aceste femei pot găsi sprijin, ajutor în sarcină și consiliere pentru femeile care suferă de sindromul post-avort sau au nevoie să fie încurajate să păstreze viața!

Pentru ca această misiune nobilă să poată continuă, echipa Clinica Pro Vita vă invită la evenimentul caritabil „Despre a FI și a IUBI”, pentru ca să cunoașteți poveștile femeilor care au trecut pragul lor în anul 2021 și au putut alege viața. Sunteți invitați să trăiți bucuria și speranța pe care o aduce un copil nenăscut salvat, o femeie vindecată de trauma avortului, o decizie luată în curaj și adevăr.

Evenimentul se va desfășura online pe ZOOM, marți, 07 decembrie 2021, ora 19:00 cu invitatul special Marius Cruceru.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

COVID-19

Vaccin anti-COVID în sarcină. Pfizer, Moderna, Zeneca sau Johnson?

Atunci când analizăm potenţialul impact al unui vaccin anti-COVID în sarcină, este bine să știm în primul rând că mai multe studii au arătat că, la gravide, infecţia cu SARS-CoV-2 poate avea consecinţe negative importante. Astfel, studiul INTERCOVID – unul dintre cele mai mari efectuate până în prezent, ce a inclus 706 femei gravide infectate cu SARS-CoV-2 – a demonstrat că această infecţie (inclusiv formele asimptomatice) se asociază cu un […]

todayNovember 25, 2021


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%