Anunțuri

DEZBATERE ONLINE „Combaterea persecuției religioase: realități și capcane”

todayNovember 19, 2020 3

Background
share close

Persecuția religioasă reprezintă una dintre formele cele mai grave de încălcare a drepturilor omului, dar și unul dintre subiectele cele mai predispuse spre exagerări și distorsionări. În ce măsură acest subiect mai este unul de actualitate pentru prezentul sau viitorul unei societăți democrate? Ce forme de persecuție religioasă sunt cunoscute astăzi în alte părți ale lumii?

Subiectul este dezbătut vineri, 20 noiembrie 2020, de profesorii universitari, Dr. Silviu Rogobete și Dr. Alexandru Neagoe la Centrul Areopagus Timișoara. În cadrul aceleiași dezbateri vor fi lansate trei numere noi din seria de broșuri „Cambridge Papers”.

Evenimentul se va desfășura ONLINE și va oferi participanților posibilitatea de a interacționa și a se expune pe marginea subiectului discutat.

Pentru mai multe detalii și întrebări, urmăriți evenimentul Facebook AICI!

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Cultură

Vrăjitorie şi superstiţie – #Pray15Days – ȘtiriCreștine.ro

În comunităţile unde se practică interacţiunea cu supranaturalul pentru putere şi protecţie, oameni care intermediază legătura cu lumea spiritelor sunt influenţi, fiind temuţi şi respectaţi în acelaşi timp. Dayans, cunoscuţi ca şi vraci, sunt în mod special activi în zonele rurale sărace din India, în mijlocul grupărilor tribale unde superstiţia este foarte răspândită. Recent, doi evanghelişti indieni au vizitat un sat unde nu mai fuseseră până atunci. Neştiind la ce […]

todayNovember 19, 2020 6


Similar posts

Consiliere

Vlad Schlezak: „Oala urâtă e frumoasă”

Una din marile minciuni păgâne luate în serios ca fiind adevăr spune că pentru a fi oameni compleți trebuie să depindem de modul cum arătăm, de performanță și statut social. Așadar, în conceptul lumesc, omul trebuie să muncească din greu pentru cele 3 variante: a) Felul în care arătăm + […]

todayFebruary 25, 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%