Personalităţi

„Dumnezeu are un plan pentru fiecare din noi” spune pilotul care a câştigat raliul Daytona 500

todayFebruary 18, 2021

Background
share close

Michael McDowell a fost în al nouălea cer după ce a câştigat prima sa cursă din circuitul american NASCAR, care s-a ţinut în timpul weekendului trecut în cea mai prestigioasa locaţie a sa: Daytona 500.

McDowell a fost recunoscător.

Deci concurează în circuitul NASCAR de 13 ani, aceasta este primul său loc 1, el reușind să treacă de pe locul trei pe primul loc după ce o maşină a fost distrusă chiar în ultimul tur.

McDowell, un creştin declarat care apare pe reţeaua Twitter cu eticheta „urmaş a lui Hristos”, a folosit cuvântul „recunoscător” de mai multe ori în timpul interviurilor sw după încheierea cursei.

„Să câştig primul loc la Daytona, e incredibil. Mă simt atât de recunoscător,” a spus el. „…Am ştiut întotdeauna că dacă nu renunţi şi eşti persistent în a-ţi urma visul – într-o zi toate lucrurile se vor alinia şi îmi voi atinge ţinta. Însă cu cât trece mai mult timp, pur şi simplu nu ştii. Aşa că sunt recunoscător – foarte recunoscător pentru toţi cei care au făcut acest lucru posibil.”

McDowell a spus că nu şi-a pierdut niciodată încrederea că într-o zi va câştiga, în ciuda faptului că tot timpul era creditat cu puţine şanse. Credinţa lui a fost esenţială în a-l ajuta să-şi păstreze optimismul, aşa cum a declarat după cursă.

Înainte de cursa de duminica trecută, el se clasase de trei ori în primii 5 şi de 12 ori în primii zece, însă niciodată nu a câştigat vreo cursă.

„Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi, şi n-am simţit niciodată că ar fi venit timpul pentru mine să renunţ,” a spus el. „Am simţit întotdeauna că victoria e la orizont. Trebuie doar să îţi menţii cursul.”

McDowell care are 36 de ani, a început să concureze în NASCAR în 2008, la 23 de ani.

„Încă de mic copil ştiam că vreau să fiu pilot de curse. Nu ştiam cum se o să fie. Calea mea era spre lumea curselor de stradă şi s-a întâmplat că am avut ocazia de a concura la cursele de maşini de de serie. Sunt bucuros că am făcut-o, pentru că pe calea pe eram ar fi fost dificil să ajung în vârf. Ca şi copil am visat că voi fi pilot de curse – însă nu m-am gândit niciodată că o să fiu campion la Daytona 500.”

Sursa: Christian Headlines

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Important

Jurnal de rugăciune: Traducerea Bibliei în limba Ale – Etiopia

Wycliffe România19 – 25 februarie 2021 Traducerea Bibliei în limba Ale: EtiopiaLuminița Prisecaru și echipa de traducere se află în capitală și lucrează la înregistrarea audio a cărții Geneza. Au terminat înregistrarea cărții Faptele Apostolilor. Să ne rugăm pentru sănătate pentru toată echipa. Să ne rugăm ca Domnul să le dea înțelepciune și călăuzire pentru a planifica sărbătoarea de dedicare a celor patru Evanghelii și Faptele Apostolilor. Să ne rugăm […]

todayFebruary 18, 2021


Similar posts

Personalităţi

Un film care descrie călătoria lui C.S Lewis de la ateism la credinţa în Hristos va fi lansat în acest an

Acțiunea filmului intitulat „Cel mai reticent convertit” se desfăşoară înainte de anul 1950, când a fost publicată cartea „Leul, Vrăjitoarea şi dulapul” prima din seria „Cronicile din Narnia.” Conform ziarului „The Guardian” filmul este o adaptare pentru ecran a piesei de teatru care îl are în rolul celebrului scriitor pe […]

todayFebruary 21, 2021

Important

Două decenii fără Richard Wurmbrand (VIDEO)

Luna aceasta se împlinesc 20 de ani de la plecarea în veșnicie a pastorului Richard Wurmbrand. Deși a murit înainte de a-l putea întâlni, am avut privilegiul de a sluji împreună la lucrarea pe care a fondat-o – Vocea Martirilor – o misiune despre biserica persecutată, care inițial a fost […]

todayFebruary 20, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%