Persecuții

Egipt: 2.000 de ani de persecuție

todayMay 26, 2022 4

Background
share close

Știați că Egiptul a fost o națiune creștină? Sub dominația Romei, credincioșii din Egipt au suferit persecuții teribile din partea liderilor romani. Când războinicii musulmani au intrat în scenă mulți ani mai târziu, Egiptul a cedat cu puțină rezistență, gândindu-se că orice ar fi mai bine decât liderii romani.

Din păcate, acest lucru a dus la peste 1.400 de ani de persecuție. Secol după secol, creștinii din Egipt s-au luptat pentru a-și practica credința în pace, iar această luptă continuă până în ziua de azi.

Opriți-vă un moment din activitățile voastre pentru a vă ruga pentru frații și surorile noastre din Egipt. Credincioșia lor în mijlocul anilor de încercări este o sursă de inspirație atât pentru cei din Biserica Persecutată, cât și pentru cei din biserica liberă.

Sursa: Persecution.org

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post


Similar posts

Persecuții

Evanghelist danez deportat din S.U.A. după ce a executat 1 an de închisoare

Când Torben Søndergaard și familia sa au fugit de persecuția religioasă din Danemarca în 2019, au crezut că vor găsi refugiu în Statele Unite. Nu s-au așteptat însă niciodată la tratamentul pe care aveau să-l primească din partea guvernului american. Plecând din Danemarca doar cu lucrurile din valize, Søndergaard a […]

todaySeptember 30, 2023

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/