Revenirea lui Iisus

Emisiune nouă la Speranța TV: Semnele timpului

todayJanuary 12, 2021 6

Background
share close
semnele timpului speranta tv

Purtând același titlu cu revista – „Semnele timpului” –, emisiunea va aduce în faţa telespectatorilor oamenii din spatele articolelor, pentru o analiza mai detaliată a celor mai interesante aspecte prezentate în sintezele din revistă.

Până în luna aprilie a acestui an, episoadele „Semnele timpului” vor aborda teme mari care au stat la baza celor mai apreciate ediţii speciale ale revistei ST.

Potrivit redactorului-șef al revistei, Norel Iacob, emisiunea va fi, pe de o parte, un plus pentru cititorii ST, care doresc să-i vadă pe autorii articolelor preferate și, pe de altă parte, va fi un imbold pentru telespectatori să caute și să citească din revistă și de pe site-ul semneletimpului.ro mai multe articole decât cele care pot fi dezbătute în timpul emisiunilor.

Realizator al producţiei TV este pastorul Adelin Costache, cunoscut publicului Speranţa TV pentru aportul său la emisiuni precum „Raţiunile credinţei”, „Pomul vieţii” și „Adevăruri și perspective”. Telespectatorilor săi, Adelin Costache le promite „o emisiune în care temele articolelor din revistă vor fi discutate împreună cu autorii acestora îmbogăţind, aducând noi detalii și explicaţii asupra temelor dezbătute. Întrebările pe care le voi adresa invitaţilor vor purta amprenta cititorului care își dorește să afle mai multe despre subiectul tratat.” Telespectatorii sunt așteptaţi pe canalul Speranţa TV, în fiecare sâmbătă între orele 16:00-17:00.

Sursa
semneletimpului.ro

Written by: Semnele Timpului

Rate it

Previous post

Boli

Învingând sindromul burnout. Cum ne recalibrăm stilul de lucru

Riscăm deseori să tratăm sindromul burnout ca pe un diagnostic la modă. În realitate, suprasolicitarea a devenit mediul în care respiră omul modern, iar consecinţele ei sunt îndeajuns de grave încât să ne mobilizeze să identificăm cele mai sigure strategii de prevenţie. Dacă sindromul burnout ar fi un personaj, care ar fi trăsăturile sale distinctive? The Guardian schiţează un portret sumar, la care oricine a suferit de epuizare profesională (sau se îndreaptă […]

todayJanuary 12, 2021 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%