Mass media

Facebook blochează un profesor pentru o postare în care critică prezenţa persoanelor transgender în armata S.U.A.

todayJanuary 31, 2021 1

Background
share close

Contul de Facebook al unui profesor de la o universitate creştină din America a fost suspendat pentru o postare în care acesta îşi exprima dezacordul cu politica preşedintelui american Jor Biden prin care a fost permisă prezenţa persoanelor transgender în armata S.U.A..

Robert Gagnon, care predă teologia Noului Testament la Universitatea Baptistă din Houston şi este un specialist renumit în probleme de sexualitate, a fost suspendat de pa Facebook pentru 24 de ore după ce a postat un comentariu în favorea unui prieten care a postase o opiniei ironică cu privire la ordinul executiv semnat în prima zi de la investitură de către președintele Biden.

Facebook a suspendat contul lui Gagnon pentru că a considerat comentariul acestuia ca fiind „incitare” la violenţă.

În postarea sa, Gagnon a spus că ordinul executiv va pune în pericol femeile, şi a făcut observaţia că cei care promovează ideologia transgender vor ca bărbaţilor să le fie permisă intrarea în spaţii unde femeile au nevoie de intimitate, cum ar fi băi, duşuri sau vestiare. Gagnon a comparat ideologia transgender cu o „sectă religioasă” şi a spus că este o „pseudo-știință” pentru că îi forţează pe oameni să respingă biologia elementară. Faptul că Facebook i-a suspendat contul şi prietenului său pentru comentariul similar dovedeşte că afirmaţia despre asemănarea cu o sectă religioasă nu este departe de adevăr.

„Nu a fost nici o incitare la violenţă din partea noastră. Respingem violența împotriva oricărei persoane. Pe Facebok este permis doar un singur punct de vedere. Trump nu a fost cel mai mare pericol pentru America. Stânga politică este!”

După ce interdicţia pusă de Facebook a fost ridicată, Gagnon a postat pe pagina să urmatoriul comentariu: „Suntem în mijlocul unei mişcări accelerate de cenzură asupra opiniilor noastre.”

Criticii conservatori ai ordinului executiv semnat de Biden, spun că această schimbare pune în pericol capacitatea de intervenție a armatei şi este echivalentul unei „inginerii sociale”.

Într-un comentariu pentru Christian Post, Miriam Ben-Shalom, prima femeie lesbiană care a fost reprimit în armată după ce fusese anterior dată afară datorită orientării ei sexuale, a spus că „pariez că nimeni nu s-a gândit să întrebe femeile din armată cum s-ar simţi ca o persoană de sex masculin (care se declară de gen feminin) va împărţi cu ele spaţiul din baracaci sau de la duşuri.”

„Femeile din armata se confruntă şi aşa cu numeroase dificultăţi – având în vedere numeroasele cazuri de viol în armată. Acum nişte bărbaţi fără minte au decis să mărească şi mai mult povara pe care o au de dus femeile. Şi oare ce o să se întâmple când o femeie trans va dori să stea în barăcile bărbaţilor? Ce va face armata când o astfel de femeie va fi hărțuită, violată sau poate chiar ucisă?!” s-a întrebat ea.

Conform estimărilor Pentagonului, în armata S.U.A. sunt aproximativ 9.000 de persoane care se indentifică ca fiind transgender, însă unele estimări independente spun că cifra ar fi undeva în jurul  a 16.000. Mai puţin de 1.000 dintre aceştia au primit un diagnostic formal de disforie de gen.

Sursa: Christian Post

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Poteraș Ionuț

Rate it

Previous post

Devoțional

Ioan Ciobotă: Există Dumnezeu, cu adevărat (2)

29 ianuarie 2021Partea a 2-a „Iată, Dumnezeul acesta este Dumnezeul nostru în veci de veci; El va fi călăuza noastră până la moarte.”(Psalmi 48:14) Video AICI. În prima parte am amintit despre natură, istoria întregului Cosmos, istoria Planetei Pământ, istoria ta personală, binele și răul În a 2-a parte, abordăm alte câteva aspecte: Dreptatea Animalele nu au noțiunea de dreptate. „Ţi s-a arătat, omule, ce este bine, şi ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci deptate, să […]

todayJanuary 30, 2021 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/