Devoțional

Fii și tu prieten cu Dumnezeu – ȘtiriCreștine.ro

todayMay 11, 2021

Background
share close

Domnul Isus spune: „Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ce vă poruncesc Eu”. (Ioan 15:14)

Pe de altă parte, prietenia cu lumea este vrăjmășie cu Dumnezeu. Însă Domnul Isus ne face această ofertă extraordinară, să fim prietenii Lui.

Care este cea mai importantă persoană de pe pământ, la care te gândești acum, și care ți-ai dori să-ți fie prieten? Sau la care te-ai gândi ce avantaje ai putea avea dacă ar fi prietenul tău?

Domnul Isus ne oferă El prietenia Lui. Ne spune: „Voi sunteţi prietenii Mei”. Lucru mai bun decât atât pentru un om nu știu care ar putea fi.

Frumusețea lui Dumnezeu descoperită în Domnul Isus Cristos și transmisă apoi prietenilor Lui. Noi să fim imaginea lui Dumnezeu, la fel cum Domnul Isus Cristos este imaginea Tatălui. Să fim prietenii Lui, să transmitem valorile Lui, să ne bazăm pe ajutorul Lui, și El să se bucure de prietenia noastră, să se bucure de faptul că-I ascultăm poruncile.

Ce lucru extraordinar să fiu prieten cu Dumnezeu! Îmi doresc din tot sufletul și simt acest lucru, că Dumnezeu este prietenul meu și sunt prieten cu El.

Vrei să fii și tu prieten cu Dumnezeu, cu Domnul Isus Cristos?

Autor: Ioan Ciobotă

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Psihologie

de ce prea mult optimism strică

Dacă optimismul ne ajută să scăpăm mai ușor de probleme, excesul de optimism face exact opusul: le amplifică. Împinsă la extrem, gândirea pozitivă prescrisă ca antidot pentru suferinţă ne împiedică să acceptăm realitatea așa cum este și să pornim în căutarea soluţiilor ce ne pot ușura existenţa. Deși bună în esenţă, filosofia „Bucură-te de ce ai, poate fi și mai rău!” lasă impresia că, indiferent de împrejurări, fericirea devine aievea […]

todayMay 11, 2021 1


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%