Anunțuri

Forumul Areopagus: „Teologia Crucii în viziunea lui Martin Luther: câteva reflecții Pascale”

todayApril 26, 2021 12

Background
share close

Miercuri, 28 aprilie 2021, ora 19:00 Centrul de Educație Creștină și Cultură Contemporană „Areopagus” din Timișoara vă invită la un Dialog Online. Invitatul moderatorilor Silviu Rogobete și Alex Neagoe este pastorul Dr. Marius Birgean.

Tema dialogului online este: „Teologia Crucii în viziunea lui Martin Luther: câteva reflecții Pascale”.

La marcarea a 500 de ani de la Reformă, vă invităm la o discuție care vă va introduce în principalele aspecte ale Teologiei Crucii din perspectiva lui Luther. Sperăm astfel să adăugăm câteva dimensiuni noi de reflecție Săptămânii Mari, în pregătirea Praznicului Învierii!

Martin Luther (1483-1546), este unul dintre cele mai importante personalități ale culturii europene, lucrările sale contribuind la apariția Reformei în cadrul Creștinismului, dar și la construcția modernității și a discursului modern despre libertatea și responsabilitatea individului.

Centrul Areopagus este o organizație non-guvernamentală și non-profit care urmărește să analizeze fenomenul religios și să contribuie la îmbogățirea rolului jucat de comunitățile religioase în România și Sud-Estul Europei.

Evenimentul se va desfășura pe platforma ZOOM AICI! Urmăriți actualizări despre eveniment pe pagina oficială Areopagus sau urmăriți evenimentul Facebook AICI!

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

Misional în orașul tău: „Ce este o comunitate misională?” VIDEO

Comunitatea misională ocupă un spectru larg al vieții. Este locul unde ne trăim viața cu bune și cu rele. Comunități în Misiune, reprezintă un grup de biserici ce vin împreună în jurul unor valori comune, pentru a învăța cum să formăm, creștem și multiplicăm Comunități misionale. Urmărește pe ȘtiriCreștine.ro, în fiecare zi de luni seria de interviuri „Misional în orașul tău”! Abonează-te la Platforma Comunități în Misiune pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube.  SursaȘtiriCreștine.ro

todayApril 26, 2021 3


Similar posts

Anunțuri

Conferința de Tineret: „Unbound” la Sibiu

Conferința „Unbound” revine cu cea de-a II-a ediție la Sibiu. Evenimentul organizat de mișcarea de tineret Vox Dei, vă invită în perioada, 13-14 octombrie la Biserica „Betania” din Sibiu.  „Unbound Empowered by Scripture” dezlegați și împuterniciți de Scriptură putem fi biruitori asupra circumstanțelor. Discutăm în detalii despre importanța Bibliei pentru generația noastră. […]

todayOctober 3, 2023 6

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/