Anunțuri

Forumul Dialogos: „Sfânta Scriptură în interpretarea Sfinților Părinți. O perspectivă ortodoxă”

todayApril 15, 2021

Background
share close

În atmosfera de reculegere din apropierea Celebrării Învierii Mântuitorului vă invităm să participați la un „Dialog” inspirat cu Marii Părinți ai Bisericii Creștine, „Dialog” mediat de către Emil Bartoș și invitatul, cu totul special, al Forumului Dialogos, părintele Stelian Tofană.

„Sfânta Scriptură în interpretarea Sfinților Părinți. O perspectivă ortodoxă” este tema acestei sesiuni a Forumului Dialogos.

Părintele Stelian Tofană este profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și preot slujitor la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca. Specializat în teologie biblică, după ce și-a luat doctoratul cu lucrarea „Iisus Hristos – Arhiereu veșnic după Epistola către Evrei”, a publicat zece cărți și nenumărate articole în domeniu; este membru în mai multe organizații de specialitate din țară și străinătate, participă constant la emisiuni radio-TV, este de mulți ani activ în dialogul interconfesional și are o pasiune recunoscută pentru predicarea Cuvântului lui Dumnezeu.

Și această sesiune a Forumului Dialogos se va desfășura online, putând fi urmărită pe pagina de Facebook a Forumului, unde vă invităm să fiți prezenți Joi, 22 Aprilie, în intervalul orar 19:00-21:00. Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări și, bineînțeles, să primească răspunsuri relevante.

Grupul „Dialogos”

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Important

Jurnal de rugăciune: Rugăciune pentru misiune și traducerea Bibliei în timpul pandemiei

Wycliffe România16-22 aprilie 2021 Întâlniri de colaborare cu lucrători rroma – OradeaComitetul proiectului de Traducere a Bibliei în Rromani Standard (TBRS) împreună cu partenerii, au început o serie de întâlniri de colaborare cu lucrătorii romi, în diferite zone din România. Pe data de 17 aprilie va avea loc prima întâlnire de genul acesta la Oradea cu lucrătorii din zonă. Rugați-vă pentru o părtășie frumoasă și o colaborare de viitor în […]

todayApril 15, 2021 3


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%