Anunțuri

Forumul Dialogus: „Ce trebuie să știu înainte să mă vaccinez anti COVID-19” cu Dr. Mihaela Sabou

todayJanuary 15, 2021 3

Background
share close

Luna aceasta cedăm imperativului urgenței și convocăm un Dialog pe tema de maximă actualitate: „Ce trebuie să știu înainte să mă vaccinez anti COVID-19”, având-o ca invitat pe dna dr. MIHAELA SABOU, medic primar de boli infecțioase în Clujul Universitar.

Dr. Mihaela Sabou este absolventă a Facultății de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca, promoția 2001, actualmente medic primar boli infecțioase, Șef Secție Boli Infecțioase Copii-V, în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj Napoca. Doamna dr. Mihaela Sabou este, de asemenea, cadru didactic la catedra de Boli Infecțioase a Facultății de Medicină, fiind implicată în activitățile didactice de stagiu clinic cu studenții anului V și VI și cu asistenții medicali licențiați și colaborator în cadrul cursurilor postuniversitare organizate în cadrul catedrei pentru medicii rezidenți din specialitatea de boli infecțioase.

Invitata Forumului Dialogos are o prodigioasă activitate de cercetare ştiinţifică medicală, concretizată în studii clinice și diverse proiecte, fiind, în același timp, și un comunicator înzestrat și preocupat de transmiterea informațiilor medicale esențiale pentru sănătatea publică.

Este membru al următoarelor societăţi profesionale naţionale şi internaţionale: Colegiului Medicilor din România, Societatea Română de Boli Infecţioase, Asociația Medicilor Infecționiști din Transilvania, European Society of Microbiology and Infectious Disease, Societatea Română de Micologie Medicală şi Micotoxicologie, European Society for Paediatric Infectious Diseases.

Și această sesiune a Forumului Dialogos se va desfășura online, putând fi urmărită pe pagina de Facebook a Forumului, unde vă invităm să fiți prezenți sâmbăta, 16 ianuarie în intervalul orar 17:00-19:00. Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări și, bineînțeles, să primească răspunsuri relevante.

Grupul Forumul Dialogos

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Prietenie

Micul secret care ne poartă mai departe

Serialul Friends (Prieteni) era evaluat recent în The New York Times ca o producţie „enorm de ușor de privit”, dar aceasta caracteristică nu face serialul unic și nici nu poate să explice de ce este popular și astăzi, la mai bine de 15 ani de la difuzarea în premieră a ultimului episod. Motivul pentru care i se iartă multe pare să aibă mai degrabă de-a face cu transpunerea privitorilor într-un […]

todayJanuary 15, 2021 3


Similar posts

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%