Devoțional

În a căror inimă locuiește încrederea – ȘtiriCreștine.ro

todayAugust 7, 2021 4

Background
share close

„Ferice de cei ce-şi pun tăria în Tine, în a căror inimă locuieşte încrederea.” (Psalmul 84:5)

Cu toții ne dorim fericirea, însă aici este vorba despre o acțiune: „cei își pun tăria” sau încrederea „în Tine”, în Domnul.

Deci este decizia mea să îmi pun încrederea în Domnul sau în altceva: în oameni, în bani sau în absolut orice altceva. Este decizia mea personală!

Și apoi spune: „în a căror inimă locuiește încrederea”.

Ce locuiește în inima ta? Disperare? Descurajare? Ură? Frustrare? Ce anume locuiește în inima ta? Răutate?

Sau locuiește încrederea în Domnul, pacea, bucuria, împlinirea, lucrurile care țin de Cer, nu care țin de pământ, lucrurile care țin de puterea lui Dumnezeu, de bunătatea lui Dumnezeu?

Ce locuiește în inima ta?

Deci mai întâi fericirea ține de Cel în care ne punem tăria.

Și aici psalmistul spune: „Ferice de cei ce-și pun tăria în Tine”, adică în Domnul, și apoi: „în a căror inima locuiește încrederea”.

Îți doresc din tot sufletul ca absolut toată tăria ta să fie pusă doar în Domnul, și în inima ta să locuiască încrederea,
încrederea deplină în Dumnezeu, Cel care este același, și în Domnul Isus Cristos, același ieri azi și în veci, Cel care este Stânca veacurilor, în Dumnezeu, care este Creatorul tuturor celor văzute și nevăzute.

Puneți încrederea doar în Dumnezeu! În inima ta să locuiască încrederea în Domnul, și tăria ta să fie doar în Domnul!

Autor: Ioan Ciobotă

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

ST februarie 2021

Mentori pentru schimbare

În afară de sursa primară de iubire și grijă – familia mea de origine –, de copil am avut privilegiul ca oameni de valoare, în mare parte pastori și muzicieni, să îmi dea atenţie, să mă înveţe ce știau mai bine, să mă îndrepte spre valori și să îmi fie exemple de viaţă. Așa mi s-a trezit interesul faţă de limbi străine, știinţă și istorie, am ajuns să apreciez muzica […]

todayAugust 7, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/