Externe

Indonezia: Militanții islamiști au ucis cu brutalitate patru creștini într-un sat izolat

todayJanuary 29, 2021 5

Background
share close

Patru creștini au fost uciși într-un atac brutal al militanților islamiști asupra unei biserici și a unor case dintr-o comunitate creștină izolată, dar și asupra unui birou al Armatei Salvării de pe insula indoneziană Sulawesi, la 27 noiembrie 2020.

În atacul din Lemban Tongoa, în Sulawesi Central, aproximativ zece militanți înarmați cu arme și cuțite au decapitat o victimă, au tăiat beregata altei persoane și au rupt gâtul unei a treia persoane. O a patra victimă a fost arsă de vie. Toate cele patru victime erau membri ai bisericii și aparțineau aceleiași familii extinse.

De asemenea, teroriștii au distrus clădirea bisericii și au incendiat șase case din sat. Câțiva locuitori, unii răniți, au fugit în pădure pentru a scăpa de atacatori.

Persoanele de contact din regiune au raportat că atacul a fost comis de gruparea Mujahidin din Indonezia de Est, o grupare islamistă teroristă și extremistă. Poliția a lansat o anchetă de amploare.

Rugați-vă pentru supraviețuitori și pentru familiile celor uciși, cerând ca, deși au inima zdrobită și duhul frânt, Domnul să le fie aproape (Psalmul 34:18). Rugați-vă pentru poliție și personalul de securitate care îi urmăresc pe militanți; o persoană de contact a Fondului Barnabas a cerut să ne rugăm ca Domnul să-i protejeze și să îi ajute să îi găsească rapid pe făptași. Rugați-vă ca Mujahidinul din Indonezia de Est și liderul său, Ali Kalora, precum și grupările teroriste islamiste extremiste similare să renunțe la violență și să creadă în Evanghelie (Marcu 1:15).

Sursa: Barnabas Found

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Doina Bejenaru

Rate it

Previous post

Educatie

Vaccinați sau nevaccinați… se va muri

Am convingerea că o parte mare dintre privitori, vor citi doar titlul și apoi vor judeca! Dezinteresul e mare, dar forcloriștii vor emite prejudecăți. Vă rog citiți până la capăt și apoi trageți concluziile! Cred cu tărie că, peste 100 de ani, doar dacă lumea va mai fi suportată de Dumnezeu, majoritatea vom fi morți. Aproape toți cei care citiți aceste rânduri, împreună cu mine… nu vom mai fi aici […]

todayJanuary 29, 2021


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%