Devoțional

Ioan Ciobotă: Bun este Dumnezeu cu cei cu inima curată

todayApril 14, 2021 1

Background
share close

13 aprilie 2021

„Da, bun este Dumnezeu cu Israel, cu cei cu inima curată. Totuşi, era să mi se îndoaie piciorul, şi erau să-mi alunece paşii! Căci mă uitam cu jind la cei nesocotiţi, când vedeam fericirea celor răi.”
(Psalmi 73:1-3)

Video AICI.

Să știi că Dumnezeu este bun întotdeauna cu cei cu inima curată. Să nu te gândești niciodată cu gelozie la cei răi. Să nu te uiți niciodată cu jind la cei nesocotiți.

Cine sunt cei răi și cei nesocotiți? Poate nu cei la care te gândești tu în acest moment, ci cei care-L nesocotesc pe Domnul, cei care se poartă cu răutate față de Domnul și față de aleșii Lui.

Niciodată față de acești oameni să nu ai niciun fel de gelozie sau de invidie, să nu te uiți cu părere de rău sau cu dorința că ai fi vrut și tu așa ceva, sub nicio formă.

Domnul este bun, Dumnezeu este bun cu cei cu inima curată. Niciodată să nu ți se îndoaie piciorul și să nu-ți alunece pașii, ci să privești țintă la Domnul Dumnezeu.

El este bun cu cei cu inima curată. Cum este inima mea? Cum este inima ta?

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Credință

Cinci motive pentru care cred în Dumnezeu

Primul meu motiv ţine de un fel de predestinare. M-am născut din părinţi credincioși. Credeau cu adevărat, se rugau, citeau, frecventau adunările religioase. Exemplul și învăţătura lor, obiceiurile religioase și de viaţă pe care mi le-au lăsat moștenire sunt valori incomparabile, pe care nu le-aș schimba pe nimic. Orașul în care am crescut era vestit în podgorii, iar locuitorii erau frecvent aghesmuiţi. Proprietarul locuinţei noastre avea vie, cramă și o […]

todayApril 13, 2021 5

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%