Devoțional

Ioan Ciobotă: Bunul și blândul Păstor – Marele Păstor al oilor

todayApril 4, 2021 2

Background
share close

3 aprilie 2021

„Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, şi din laba ursului…”
(1 Samuel 17:37)

Video AICI.

Ce păstor ar fi gata să se lupte cu ursul și cu leul pentru o oaie?

În cartea 1 Samuel 17, scrie: „David i-a zis lui Saul: „Robul tău păştea oile tatălui său. Şi când un leu sau un urs venea să-i ia o oaie din turmă, alergam după el, îl loveam, şi-i smulgeam oaia din gură. Dacă se ridica împotriva mea, îl apucam de falcă, îl loveam, şi-l omoram”.

Așadar, David nu stătea de vorbă, nu stătea pe gânduri, nu fugea, nu-și părăsea oile. Pentru o oaie, David era în stare să se lupte cu ursul și cu leul.

Gândește-te: să te lupți cu un leu sau cu un urs, să îl apuci de falcă! Știind că ursul poate să dea cu laba, sau leul – regele animalelor – să sară la tine. David nu stătea pe gânduri, nu avea niciun fel de teamă.

David spune apoi: „Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului, şi din laba ursului”…

Așadar, David recunoaște faptul că puterea lui îi venea de la Domnul, nicidecum din înțelepciunea lui sau din abilitățile lui de a se lupta cu cele mai puternice animale sălbatice.

Dar ce păstor ar face așa ceva?

Domnul Isus Cristos, bunul păstor, blândul păstor, marele păstor al oilor este gata să vină și să te scape din gheara ursului sau din gura leului! Cheamă-L, și vine!

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Prietenie

Regina micilor plăceri vinovate ale vieţii

„Ai auzit ce a făcut?…“ , „Ghici ce am aflat despre noul nostru coleg!“ Și totuși, persoana care râde zgomotos și încearcă să capteze atenţia celor din jur prin informaţiile pe care le are nu este atât de fericită precum pare Se spune că, într-o zi, renumitul filozof Socrate ar fi fost vizitat de o cunoștinţă care dorea să îi comunice ceea ce a auzit despre un prieten de-al său. […]

todayApril 4, 2021 3


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%