Devoțional

Ioan Ciobotă: Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau

todayApril 13, 2021 3

Background
share close

12 aprilie 2021

„Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau; şi în cartea Ta erau scrise toate zilele cari-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.”
(Psalmul 139:16)

Video AICI.

Să știi că avortul este o crimă, este un genocid planetar, la adăpostul legii.
Toate zilele noastre sunt scrise în cartea lui Dumnezeu, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.

Chiar și atunci când nu eram încă născuți, când eram un plod fără chip, fiecare dintre noi, în pântecul mamei noastre, Dumnezeu ne vedea. Dumnezeu știa cum voi fi, ce vom fi, cât vom trăi. Toate lucrurile acestea Îi sunt cunoscute lui Dumnezeu. Din veșnicie El știe toate aceste lucruri.

Îndrăznește cineva să susțină avortul?

Avortul este o crimă împotriva vieții, este o crimă împotriva lui Dumnezeu. Dumnezeu este Viața, El este Cel care cunoaște fiecare ființă umană dinainte de a se naște.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

30 zile de rugăciune

DESCARCĂ PDF – Ghidul 30 de Zile pentru Lumea Musulmană 2021

Preaiubiți cititori, mâine Lumea Musulmană intră în postul de o lună Ramadan, iar noi creștinii ne unim în rugăciune pentru cucerirea inimilor lor pentru Împărăția Evangheliei. Știm că ați așteptat mult acest moment și vă invităm cu drag să vă descărcați Ediţia 2021 a Ghidului 30 de Zile de Rugăciune pentru Lumea Musulmană! Obiectivul ediției 2021, care se va desfășura în perioada, 13 aprilie – 12 mai 2021, este de a […]

todayApril 12, 2021 1


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%