Devoțional

Ioan Ciobotă: Câtă gingășie a pus Creatorul într-o petală de floare

todayApril 24, 2021 3

Background
share close

23 aprilie 2021

„Apoi Dumnezeu a zis: ‘Să dea pământul verdeaţă, iarbă cu sămânţă, pomi roditori, care să facă rod după soiul lor şi care să aibă în ei sămânţa lor pe pământ’. Şi aşa a fost.”
(Geneza 1:11)

Video AICI.

Sunt uimit de frumusețea creației lui Dumnezeu. Câtă înțelepciune, câtă dragoste, câtă gingășie, câtă delicatețe a pus Creatorul într-o petală de floare, din dragoste pentru noi, oamenii, parcă să ne îmbucure viața. Cu câtă creativitate a construit florile, pomii, copacii, verdeața, tot ceea ce există, nemaivorbind despre om, care este coroana creațiunii lui Dumnezeu.

Florile de primăvară, florile din pomi, vegetația, natura reflectă o parte din frumusețea lui Dumnezeu, din creativitatea Lui, din ceea ce El a pregătit pentru noi.

Dacă toate aceste lucruri sunt ATÂT DE MINUNATE și pot să ne îmbucure sufletul, să ne minunăm, să ne uimim atât de mult de ele, oare cum va fi în Cerul lui Dumnezeu? Oare cum va fi acolo? Ce a pregatit El acolo pentru noi?

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Persecuții

Mama a şapte copii îşi pierde familia după ce devine creştină

O mamă a şapte copii din estul Ugandei a suferit răni grave şi a fost alungată din familie, după ce soţul ei şi celelalte rude de religie musulmană au atacat-o în duminica Paştelui (pe 4 aprilie, n. trad.) pentru credinţa ei în Hristos. Salimati Naibira, de 37 de ani, din satul Bukoba B, regiunea Mayuge, şi-a pierdut cunoştinţa după ce soţul ei i-a provocat tăieturi pe corp cu o mașetă, […]

todayApril 24, 2021 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%