Devoțional

Ioan Ciobotă: Ce ai ascuns în inima ta?

todayMarch 18, 2021 3

Background
share close

17 martie 2021

„Am văzut în pradă o manta frumoasă de Şinear, două sute de sicli din argint, şi o placă din aur în greutate de cincizeci de sicli; le-am poftit, şi le-am luat; iată, sunt ascunse în pământ în mijlocul cortului meu, şi argintul este pus sub ele.”
(Iosua 7:21)

Video AICI.

Ce-a făcut Acan? A luat din prada de război, care trebuia dată spre nimicire. A luat o placă de aur, niște argint și o manta. Le-a ascuns în mijlocul cortului său, în pământ. Atât. Pare un lucru nevinovat.
Însă a fost o răzvrătire împotriva poruncii lui Dumnezeu.

Prin aceasta Acan a adus moartea asupra oamenilor din poporul lui Dumnezeu, asupra lui și a familiei lui.

Aplicația noastră: ce ai ascuns în mijlocul cortului tău, în inima ta, ascuns adânc acolo? Lucruri care nu au ce să caute acolo? Lucruri care sunt împotriva lui Dumnezeu. Lucruri care pot să aducă moartea spirituală sau chiar fizică, peste tine, peste familia ta sau peste alții din jurul tău. Păcate ascunse!

Care sunt lucrurile de care trebuie să te debarasezi imediat? Acolo unde nu știe nimeni, dar Dumnezeu le știe.

În inima ta, în cortul tău, în mijlocul ființei tale, în sufletul tău?

Dumnezeu privește acolo și știe ce este ascuns acolo. Scoate afară tot ce nu este după voia lui Dumnezeu, și trăiește o viață de sfințenie.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Comunicat

Corneliu Constantineanu și-a sfârșit alergarea

După ce fratele Corneliu Constanineanu a fost internat, în urmă cu câteva zile în stare foarte gravă la spitalul de boli contagioase „Victor Babeș” din Timișoara, starea acestuia s-a agravat. Potrivit surselor din interiorul familiei, luni, 15 martie, rinichii i-au cedat iar plămânii i-au fost afectați în proporție de peste 80%. Doctorii au încercat diferite tratamente, printre care și cel cu plasmă, însă fară rezultat. O mică rază de speranța […]

todayMarch 17, 2021 2


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%