Devoțional

Ioan Ciobotă: Ce faci cu toate aceste lucruri, dacă îți pierzi sufletul?

todayApril 23, 2021 2

Background
share close

20 aprilie 2021

„Diavolul L-a dus apoi pe un munte foarte înalt, I-a arătat toate împărăţiile lumii şi strălucirea lor, şi I-a zis: ‘Toate aceste lucruri Ţi le voi da Ţie, dacă Te vei arunca cu faţa la pământ şi Te vei închina mie’.

‘Pleacă, Satano’ i-a răspuns Isus. ‘Căci este scris: ‘Domnului, Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui să-I slujeşti’.”
(Matei 4:8-10)

Video AICI.

Aceasta este dorința cea mai arzătoare a celui rău: ÎNCHINAREA. Lupta se dă pentru închinare. Cui te închini?

Toate aceste lucruri: pământul și universul întreg nu sunt ale celui rău, ci sunt ale Domnului. Cel rău este doar pentru o vreme limitată stăpânitorul văzduhului, are doar pentru o vreme putere peste acest pământ, însă tot pământul este al Domnului.

Dar problema era ÎNCHINAREA. Esența este închinarea. Lupta dintre bine și rău este pentru închinare. Cui te închini? Doar lui Dumnezeu Tatăl, în Numele Domnului Isus Cristos și prin Duhul Sfânt. La nimic altceva!

Niciun fel de creatură nu poate fi demnă de închinare, ci doar CREATORUL nostru. Creator este doar Dumnezeu Tatăl, Domnul Isus Cristos și Duhul Sfânt. Atât! Restul, cum ar fi sfinții, oameni care au căutat să-și trăiască viața cu evlavie, indiferent ce fapte au făcut, sunt simple creaturi.

Noi ne închinăm doar CREATORULUI. Așa ne învață Biblia.

Cel rău își dorea ca Domnul Isus să se închine lui, și-I spunea: „Toate aceste lucruri Ţi le voi da Ţie”. Dar ce faci cu toate aceste lucruri, dacă îți vei pierde sufletul?

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

30 de zile de rugăciune

Ziua 11: Jakarta, Indonezia – #pray30days

Populaţie musulmană: 8.016.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Jarot este student la Universitatea din Jakarta. El a venit în capitala ţării dintr-un oraş mai mic de provincie, pentru a studia ingineria, însă viaţa departe de familie şi comunitatea în care a crescut s-a dovedit a fi o provocare pentru el. Ca mulţi indonezieni, Jarot a crescut în credinţa musulmană, însă el nu a fost o persoană religioasă. […]

todayApril 23, 2021 4


Similar posts

Consiliere

Poate cineva să-mi înţeleagă singurătatea?

Te simţi singur? Nu eşti singurul! Suntem mulţi care înţelegem prin ce treci. Suntem alături de tine, fiecare, în singurătatea lui. Motivele singurătăţii sunt diverse şi complexe. Dar imaginează-ţi că şi cea mai titrată persoană din istorie, Isus Cristos, a gustat licoarea amară a singurătăţii. O profeţie îl descria ca […]

todayOctober 4, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%