Devoțional

Ioan Ciobotă: Cei chemați, care sunt iubiți în Dumnezeu Tatăl

todayJanuary 13, 2021 2

Background
share close

11 ianuarie 2021

„Iuda, rob al lui Isus Hristos, şi fratele lui Iacov, către cei chemaţi, care Sunt iubiţi în Dumnezeu Tatăl, şi păstraţi pentru Isus Hristos.” (Iuda 1:1)

Video AICI.

Ce bucurie să știi că ești chemat de Dumnezeu Tatăl, dar ce bucurie să știi că ești și iubit de Creatorul, Susținătorul și Stăpânul Universului!

Însă pentru asta trebuie să fii rob al lui Isus Hristos. Ce înseamnă să fii robul cuiva? Înseamna că acțiunile tale, energia ta, gândurile tale, planurile tale, absolut tot ce ești și tot ce ai tu, aparține stăpânului tău.

Robul este un om aflat în depedență totală de stăpânul său.

Ce anume te robește pe tine? Atenție! Nu poți sluji la doi stăpâni! Cui îi ești tu rob?

Ești rob al lui Isus Hristos? Hristos vrea să fim robii Lui nu doar la nivel teoretic sau al acțiunilor noastre, ci:

„Orice gând îl facem rob ascultării de Hristos.” (2 Corinteni 10:5)

Întrebarea de azi: dacă ești chemat și iubit în Dumnezeu Tatăl, cât timp ai petrecut ieri cu Domnul? În rugăciune, în citirea Bibliei, în părtășia cu Biserica Lui iubită?

Hristos vrea să te elibereze. Dacă ești robul Lui, nu mai poți fi robit de altceva sau altcineva. Lasă-L pe Domnul să te elibereze. Primește-L în inima ta pe deplin ca Domn și Stapân.

„Ferice de robii aceia pe care stăpânul îi va găsi veghind la venirea lui! Adevărat vă spun, că el se va încinge, îi va pune să şadă la masă, şi se va apropia să le slujească.” (Luca 12:37)

Amin!
Vino Doamne Isuse!

Autor: Ioan Ciobotă

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Devoțional

Ioan Ciobotă: Divorț pe internet

12 ianuarie 2021 „În cetate n-am văzut niciun Templu; pentru că Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, ca şi Mielul, sunt Templul ei.” (Apocalipsa 21:22) Video AICI. Am văzut un divorț anunțat pe internet. Familie de credincioși. Soția scria: „Gata! A fost prea mult!” cu toate că la casatorie a jurat înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor: „Până când moartea ne va despărți…”Dar așa a hotărât ea, într-o zi, că acum este… […]

todayJanuary 13, 2021 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%