Devoțional

Ioan Ciobotă: Concentrează-te doar la Dumnezeu

todayMarch 17, 2021 1

Background
share close

16 martie 2021

„Fiţi treji, şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă tîrcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.”
(1 Petru 5:8)

Video AICI.

În Yoga esența este să nu cugeți la nimic, să nu gândești, adică să nu ai mintea trează, să nu gândești, să nu judeci. Să te gândești la nimic.

Atunci duhurile celui rău invadează imediat mintea celui care nu se gândește la nimic, iar restul vine de la sine.

Însa Biblia ne spune să veghem și să ne rugăm neîncetat – adică trebuie să te concentrezi neîncetat la Dumnezeu, nicidecum la nimic.

Mintea nu poate să se golească de orice. Dacă totuși cineva încearcă să-și golească mintea de orice, de fapt îl invită pe cel rău să-i ia mintea în stăpânire.

Din cauza aceasta Biblia ne spune: „Fiți treji, și vegheați. […] Rugați-vă neîncetat”.

Mintea voastră să fie ocupată încontinuu cu lucrurile de sus, nu cu cele de pe pământ, și cu atât mai puțin să fie ocupată cu a nu te gândi la nimic. Ci să te concentrezi, să te gândești la Dumnezeu, să te rogi lui Dumnezeu și să veghezi asupra vieții tale în fiecare moment și în fiecare clipă.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

cine este aproapele meu

Drumul către cer trece pe la aproapele

Un om se cobora din Ierusalim la Ierihon. A căzut între nişte tâlhari, care l-au dezbrăcat, l-au jefuit de tot, l-au bătut zdravăn, au plecat şi l-au lăsat aproape mort. Din întâmplare, se cobora pe acelaşi drum un preot; şi, când a văzut pe omul acesta, a trecut înainte pe alături. Un levit trecea şi el prin locul acela; şi, când l-a văzut, a trecut înainte pe alături. Dar un […]

todayMarch 16, 2021


Similar posts

Consiliere

Poate cineva să-mi înţeleagă singurătatea?

Te simţi singur? Nu eşti singurul! Suntem mulţi care înţelegem prin ce treci. Suntem alături de tine, fiecare, în singurătatea lui. Motivele singurătăţii sunt diverse şi complexe. Dar imaginează-ţi că şi cea mai titrată persoană din istorie, Isus Cristos, a gustat licoarea amară a singurătăţii. O profeţie îl descria ca […]

todayOctober 4, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%