Devoțional

Ioan Ciobotă: Curățiți-vă inima, oameni cu inima împărțită

todayMarch 8, 2021 4

Background
share close

7 martie 2021

„Curăţiţi-vă inima, oameni cu inima împărţită!”
(Iacov 4:8)

Video AICI.

Cred că este grozav de dificil să trăiești cu o inimă împărțită. O inimă împărțită între soție și altcineva, între soț și altcineva, între copii dintr-o relație și copii din altă relație, între un loc de muncă și alt loc de muncă.

O inimă împărțită este un dezastru pentru om.

În momentul când ai inima întreagă pentru familia ta sau pentru un anumit loc de muncă sau pentru un proiect în care ești implicat, lucrurile merg bine. Dar atunci când ai inima împărțită, nu poți să faci nimic bine.

Dumnezeu spune: „Curăţiţi-vă inima, oameni cu inima împărţită!”.

Hotărăște-te în inima ta să trăiești doar pentru un scop, doar pentru un țel sau doar pentru un obiectiv, dar cel mai important este să trăiești doar pentru Dumnezeu.

Să NU CUMVA să ai inima împărțită înaintea lui Dumnezeu și înaintea altor „zei”.

Inima ta să fie complet, în totalitate dedicată doar lui Dumnezeu.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Societate

SONDAJ | Citirea Bibliei a îmbunătățit sănătatea psihică a creștinilor în timpul pandemiei

Citirea Bibliei în timpul pandemiei a îmbunătățit sănătatea mintală unui mare număr de creștini și le-a îmbunătățit viziunea față de perioada ce le stă în față, potrivit unui nou sondaj din Regatul Unit. Sondajul, la care au participat 1.123 de creștini practicanți, care participă la slujbele bisericii și citesc Biblia cel puțin lunar, a arătat faptul că 33% au ajuns la concluzia că citirea Bibliei le-a îmbunătățit sănătatea psihică pe durata pandemiei, în timp ce 28% spun că le-a sporit […]

todayMarch 7, 2021 2


Similar posts

Important

Ion Damian: Argumente în oglindă

„De aceea, preaiubiții mei frați, fiți tari, neclintiți, sporiți totdeauna în lucrul Domnului, căci știți că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică.” 1 Corinteni 15:58 „Vegheați, fiți tari în credință, fiți oameni, întăriți–vă!” 1 Corinteni 16:13 Argumentele distanțării, izolării: Înțelegerea mesajelor publice Mesajele publice cer distanțarea dintre oameni. Mai întâi a fost folosit termenul de „distanțare socială”, iarmai apoi acesta a fost înlocuit cu „distanțarea fizică” fiindcă s-a înțeles că primul termen transmite un mesaj negativ. Mesajele publice de genul […]

todayApril 9, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%