Devoțional

Ioan Ciobotă: Cuvântul lui Hristos să locuiască în voi

todayMarch 3, 2021 2

Background
share close

2 martie 2021

„Cuvântul lui Hristos să locuiască din belşug în voi în toată înţelepciunea.”
(Coloseni 3:16)

Video AICI.

Hristos ar trebui să locuiască în inima ta. Cine locuiește acum în inima și în viața ta? Locuiește Cuvântul lui Dumnezeu, în înțelepciune, sau locuiește altceva și altcineva?

Cine te umple, de cine ești plin, ce anume dai pe dinafară?

Fă-ți singur un simplu test, și anume: când stai de vorbă cu cineva, care sunt primele 20 de cuvinte pe care le spui? Sau dacă stai de vorbă mai mult cu cineva, care sunt lucrurile pe care le scoți din inima ta?

Ce scoți afară din inimă, este exact ceea ce ai înăuntru.

Apostolul Pavel ne spune: „Cuvântul lui Hristos să locuiască din belşug în voi în toată înţelepciunea.” Cuvântul lui Dumnezeu aduce înțelepciune, aduce pace și bucurie. Dar este decizia ta să Îl lași pe Dumnezeu să locuiască în tine, prin Domnul Isus Hristos și prin Duhul Sfânt.

Este decizia ta, tu decizi cine locuiește în tine, în mintea și în inima ta.

Nu poți să fii gol. Sunt oameni care sunt „goi” pe dinăuntru și care au o viață foarte tristă. Sau sunt oameni care sunt plini de amărăciune, de ranchiună, de răutate, de răzbunare.

Dar nouă Dumnezeu ne spune:

„Cuvântul lui Hristos să locuiască din belşug în voi în toată înţelepciunea.”

Fiți plini de Cuvântul lui Hristos !

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Rugăciune

Acatistul – Pentru cine să ne ridicăm în picioare?

Jurnalul online al motorului de căutare Google ne descoperă că, pentru internauţii români, cel mai de interes subiect din domeniul religios în 2019 a fost rugăciunea.[1] Această preocupare pentru rugăciune a utilizatorilor români de internet este corelată strâns cu interesul online pentru subiectul „acatist”.[2] Ce este un acatist? Acatistul este un imn religios ortodox cu formă strictă (24 de strofe specifice). Structura imnului de tip acatist respectă cu stricteţe un […]

todayMarch 3, 2021 3


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%