Devoțional

Ioan Ciobotă: Degeaba ai înțelepciune dacă n-ai înțelepciune

todayApril 25, 2021 1

Background
share close

22 aprilie 2021

„Dumnezeu a dat lui Solomon înţelepciune, foarte mare pricepere, şi cunoştinţe multe ca nisipul de pe ţărmul mării.
Veneau oameni din toate popoarele să asculte înţelepciunea lui Solomon. El era mai înţelept decât orice om.” (1 Imparati 4:29, 34, 31)

Însă „Când a îmbătrânit Solomon, nevestele i-au plecat inima spre alţi dumnezei. Domnul S-a mâniat pe Solomon, pentru că îşi abătuse inima de la Domnul, Dumnezeul lui Israel, care i Se arătase de două ori. În privinţa aceasta îi spusese să nu meargă după alţi dumnezei; dar Solomon n-a păzit poruncile Domnului.” (1 Imparati 1:4, 9, 10)

Video AICI.

Degeaba ești cel mai bogat om de pe pământ, cel mai înțelept, așa încât vin oameni din toate împărățiile să asculte înțelepciunea ta, dacă n-ai înțelepciune în ceea ce privește închinarea.

Închinarea înaintea Domnului este esențială.

Oricât de înțelept ar fi un om, oricât de puternic ar fi, orice nume ar avea pe pământ, ceea ce contează NU este legat de relațiile lui pe orizontală și de viața lui pe orizontală, pe acest pământ, ci este legat de relația lui cu Dumnezeu, de închinarea înaintea lui Dumnezeu.

Închinarea înaintea lui Dumnezeu este bună și îi este plăcută Domnului atunci când este după voia lui Dumnezeu. Oricine poate să aducă o închinare plăcută lui Dumnezeu, indiferent câtă avere are sau câtă înțelepciune are. Calea Domnului este și poate fi accesibilă chiar și pentru cei care nu au minte, așa spune Biblia.

Deci înțelepciunea nu ține de lumea aceasta și de ceea ce spune lumea aceasta, ci ține de închinarea corectă înaintea lui Dumnezeu Tatăl, în Numele Domnului Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, și prin Duhul Sfânt.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Educatie

Viorel Iuga: Să arucăm sămânța Evangheliei în inimile zdrobite și îndurerate de sărbători

În mod logic, în perioada următoare, bucuria ar trebui să vină în mod natural. În ciuda faptului că știm așa de bine despre sacrificiul Domnului Isus și că toți credem în învierea Lui, motivele de mâhnire nu dispar de la sine. Gândindu-mă la sărbătorile care urmează, mi-am amintit că pentru salvarea noastră, Fiul lui Dumnezeu a stat pe cruce șase ore. Fără a comenta cât de greu a fost, mă întrebam […]

todayApril 25, 2021 2


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%