Devoțional

Ioan Ciobotă: Domnul Dumnezeul nostru este aproape

todayMarch 6, 2021 6

Background
share close

5 martie 2021

„Care este, în adevăr, neamul acela aşa de mare încât să fi avut pe dumnezeii lui aşa de aproape cum avem noi pe Domnul, Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm?”
(Deuteronom 4:7)

Video AICI.

Domnul, Dumnezeul nostru este Singurul Dumnezeu drept și adevărat.

Indiferent ce spune oricine despre orice dumnezeu din oricare altă religie, filozofie sau ideologie, Domnul Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Cel care ni S-a descoperit în Biblie, El este singurul Domn și Dumnezeu viu și adevărat. Și El este alături de noi ori de câte ori Îl chemăm.

Cuvintele spuse cu mii de ani în urmă de Moise sunt valabile astăzi pentru tine.

Dumnezeu se prezintă în Biblie cu multe nume. „Dumnezeu i-a zis lui Moise: ‘Eu Sunt Cel ce Sunt’”. Când Moise Îl întreabă care este Numele Lui, ca să spună poporului cine îl trimite, Dumnezeu îi spune să le răspundă astfel: „Cel ce se numeşte ‘Eu Sunt’ m-a trimis la voi.” (Exodul 3:14).

Sau Eu sunt Cauza care generez toate cauzele, sau Cauza care nu am nevoie de cauză.

Acest Dumnezeu, Dumnezeul Cel Atotputernic, este aproape de tine, „cum avem noi pe Domnul, Dumnezeul nostru, ori de câte ori Îl chemăm”.

Cheamă-L pe Dumnezeul Cel Atotputernic, Creatorul cerului și al Pământului. El vine! Este aproape de tine!

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Biserica

Creștini din Venezuela torturați, forțați să mănânce pagini din Biblie și gravați pe piele cu „cruci”

Cel puțin cinci creștini au trecut recent prin momente de groază în Venezuela, după ce au fost înjunghiați, forțați să mănânce pagini din Biblie și gravați pe piele cu „cruci”. Potrivit unei organizații de supraveghere a persecuției, atacatorii sunt opt bărbați care aveau fețele acoperite. Se crede că suspectații fac parte dintr-o grupare de traficanți de droguri, iar atacul a avut loc la Restoration House din orașul Libertador, pe 16 februarie, a raportat Open Doors în urmă cu o săptămâna. […]

todayMarch 5, 2021 6


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%