Devoțional

Ioan Ciobotă: Domnul nu se schimbă niciodată

todayMarch 11, 2021 3

Background
share close

10 martie 2021

„Căci Eu Sunt Domnul, Eu nu Mă schimb.”
(Maleahi 3:6)

Video AICI.

Ce bucurie să știm că Dumnezeu nu se schimbă. Într-o lume în care toate sunt în schimbare, în care foarte multe lucruri se prăbușesc și nu știm ce va fi mâine, în care viitorul este incert și nesigur, Dumnezeu spune: „Eu sunt Același.”, „Eu nu Mă schimb.”

Încrederea noastră, nădejdea noastră trebuie să fie pusă doar în Dumnezeu. Atunci când avem încrederea pusă în Dumnezeu, când viața noastră este ancorată în Dumnezeu, atunci viitorul nostru este sigur, este cert, este asigurat, este în mâna Lui. Veșnicia noastră este împreună cu El.

Dacă viitorul nostru depinde de acest pământ, atunci este incert, la fel ca și pământul. Tot ce este pe acest pământ se va întoarce în țărână, așa cum a fost, iar pământul, cu tot ce este pe el, va arde. Dar va fi un cer nou și un pământ nou.

În Cerul nou și în pământul nou al lui Dumnezeu trec doar cei care L-au primit pe Domnul Isus Cristos ca Domn și Stăpân în inima lor, care au fost iertați prin sângele Mielului lui Dumnezeu – Domnul Isus Cristos este numit în Biblie „Mielul lui Dumnezeu, care ridică păcatul lumii”.

Dacă vrei ca siguranța pe care o dă Dumnezeu să o ai în viața ta, primește-L pe Domnul Isus Cristos ca Domn și Stăpân în viața ta.

Dumnezeu este Cel care nu se schimbă niciodată.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Copii

Urzeala tronurilorUrzeala tronurilor

„A mai spus și pilda aceasta pentru unii care se încredeau în ei înșiși că sunt neprihăniţi și dispreţuiau pe ceilalţi. „Doi oameni s-au suit la Templu să se roage; unul era fariseu și altul, vameș. Fariseul sta în picioare și a început să se roage în sine astfel: «Dumnezeule, Îţi mulţumesc că nu sunt ca ceilalţi oameni, hrăpăreţi, nedrepţi, preacurvari, sau chiar ca vameșul acesta. Eu postesc de două […]

todayMarch 11, 2021 2


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%