Devoțional

Ioan Ciobotă: Drumul spre Armaghedon sau spre Slavă

todayMarch 25, 2021 4

Background
share close

24 martie 2021

„Duhurile cele rele i-au strâns în locul care pe evreieşte se cheamă Armaghedon.”
(Apocalipsa 16:16)

Video AICI.

„Dacă ne predăm viața lui Cristos, părăsim drumul spre Armaghedon și mergem pe drumul spre Slavă”, spunea John Walvoord.

Zilele trecute am sunat-o pe o doamnă în vârstă și a început să-mi spună imediat cât de îngrijorată este ea ca să-și facă vaccinul. A încercat pe diverse căi… Știți cum se întâmplă: suni pe cineva, dar în loc să asculte ce ai de spus, începe să-ți spună ce-l doare pe el sau pe ea.

Care este durerea ta?

Unii așteaptă să facă vaccinul, alții să nu-l facă, nu comentez despre vaccin. Dar care este concentrarea vieții tale? Care este finalul? Armaghedonul, sfârșitul acestei lumi, distrugerea, sau drumul spre Slavă?

Dacă-și predă cineva viața lui Cristos, părăsește drumul spre Armaghedon și merge pe drumul spre Slavă.

Care este drumul pe care mergi tu? Încotro te duce viața, în alegerile pe care le faci, în deciziile pe care le iei? Cum se va sfârși viața ta? Într-o distrugere completă, într-un Armaghedon final, sau se va sfârși în Slavă, împreună cu Domnul Isus Cristos?

Care este alegerea ta finală? Depinde de tine.

Dumnezeu îți oferă viața. Alege viața, Slava, Raiul, binecuvântarea veșnică.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Externe

Încă un creștin condamnat la închisoare pentru blasfemie în Algeria

Hamid Soudad, un tată a patru copii, a fost judecat și condamnat la cinci ani de închisoare – pedeapsa maximă – pe 21 ianuarie în Algeria. Motivul –  a distribuit o caricatură a profetului Mohammed pe o rețea de socializare în 2018. Curtea de Apel a confirmat pe 22 martie condamnarea lui Hamid Soudad pentru blasfemie. Nu se știe încă dacă va face apel la Curtea Supremă, spune Middle East […]

todayMarch 24, 2021


Similar posts

Consiliere

Poate cineva să-mi înţeleagă singurătatea?

Te simţi singur? Nu eşti singurul! Suntem mulţi care înţelegem prin ce treci. Suntem alături de tine, fiecare, în singurătatea lui. Motivele singurătăţii sunt diverse şi complexe. Dar imaginează-ţi că şi cea mai titrată persoană din istorie, Isus Cristos, a gustat licoarea amară a singurătăţii. O profeţie îl descria ca […]

todayOctober 4, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%