Devoțional

Ioan Ciobotă: Dumnezeu trece cu măreție pe nori ca să îți vină în ajutor

todayApril 1, 2021 2

Background
share close

31 martie 2021

„Nimeni nu este ca Dumnezeul lui Israel, El trece pe ceruri ca să-ţi vină în ajutor, trece cu măreţie pe nori. Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost, şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare.”
(Deuteronom 33:26, 27a)

Video AICI.

Câtă putere extraordinară în aceste cuvinte!

Dumnezeul Cel veșnic trece pe ceruri ca să-ți vină în ajutor. El trece cu măreție pe nori. EL nu se ascunde în nori, nu este obturat de nori, ci trece CU MĂREȚIE pe nori ca să-ți vină ȚIE în ajutor. Dumnezeul Cel veșnic !

Nu un dumnezeu de pe acest pământ, nu un dumnezeu de piatră, de lemn, făcut de mână de om, ci Însuși Dumnezeul Cel veșnic.

El este un loc de scăpare, este un loc de adăpost. Te poți adăposti în El, iar sub brațele Lui cele veșnice este un loc de scăpare.

Dumnezeu nu are început și nu are sfârșit, ci este veșnic. Pentru El nu există timpul! Și sub brațele Lui cele veșnice este un loc de scăpare, indiferent de situația prin care treci, așa spune Biblia.

El trece pe ceruri ca să-ți vină în ajutor, trece CU MĂREȚIE pe nori.

Dumnezeul Cel veșnic îți oferă un loc de adăpost, și sub brațele Lui cele veșnice este un LOC DE SCĂPARE pentru tine.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Psihologie

de ce amânăm și cum se câștigă războiul cu noi înșine

Procrastinarea reprezintă o modalitate de a ne agresa pe noi înșine, susţine psihologul Piers Steel. O agresiune de care putem deveni dependenţi, dacă nu detectăm motivele din spatele ei și mai ales strategiile eficiente de a o contracara. Limba română a preluat termenul „procrastinare” tocmai pentru că îi lipsea cuvântul care „să denumească amânarea sistematică, repetitivă, devenită trăsătură de comportament”, explică Rodica Zafiu, profesor la Facultatea de Litere a Universităţii […]

todayMarch 31, 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%
https://upm.fatek.unkhair.ac.id/include/slotgacorhariini/ https://baa.akfarsurabaya.ac.id/inc/-/slotgacorhariini/ https://marumanfiore.xsrv.jp/