Devoțional

Ioan Ciobotă: Fiecare făcea ce-i plăcea

todayApril 4, 2021 7

Background
share close

26 martie 2021

Video AICI.

„Fiecare făcea ce-i plăcea.”

Așa se termină cartea Judecători, din Biblie, într-o notă descurajantă. Dar urmează cartea Rut, care vine ca un balsam pe rană, cu motto-ul memorabil:

„Încotro vei merge tu, voi merge şi eu, unde vei locui tu, voi locui şi eu; poporul tău va fi poporul meu, şi Dumnezeul tău va fi Dumnezeul meu.”
(Rut 1:16)

Așa-i spune Rut, moabita, soacrei sale Naomi, care era evreică.

Cu toate că Rut era dintr-un popor apărut dintr-un păcat, ea este scrisă în genealogia Domnului Isus Cristos. Este străbunica împăratului și psalmistului David. Aceasta înseamnă că Dumnezeu nu ține cont nici de etnie, nici de culoarea pielii, nici de pregătire, nici de bani, de nimic nu ține cont, ci doar de inima omului.

Rut a avut o inimă aleasă, deosebită. Atunci când un om este gata să facă voia lui Dumnezeu din toată inima și cu toată dragostea, Dumnezeu este Cel care îl răsplătește.

Așadar, de la „fiecare făcea ce-i plăcea”, până la a face voia lui Dumnezeu, este doar un pas. Un pas foarte mare, dar care înseamnă o binecuvântare veșnică.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Ultimele știri

Istoria în revistă! Cum a fost până la pandemie?

Imaginează-ți că te-ai născut în 1900. Când ai 14 ani începe primul război mondial și se termină când ai 18 ani, cu 22 milioane de morți. La scurt timp după, o pandemie globală, o gripă numită „spaniolă”, omoară 50 milioane de oameni. Ieși viu și liber, ai 20 de ani. Apoi, la vârsta de 29 ani supraviețuiești crizei economice globale, care a început odată cu prăbușirea bursei de valori din New York, provocând inflația, șomajul și foametea. La 33, naziștii […]

todayApril 4, 2021 2


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%