Devoțional

Ioan Ciobotă: Îmi ridic ochii spre munți

todayApril 20, 2021 7

Background
share close

17 aprilie 2021

„Îmi ridic ochii spre munţi… De unde-mi va veni ajutorul? Ajutorul îmi vine de la Domnul, care a făcut cerurile şi pământul.”
(Psalmi 121:1)

Video AICI.

Când îți ridici ochi spre munți, gândește-te că NU de acolo îți vine ajutorul. Nu de la oamenii puternici, nu de la oamenii mari, nu de la munți.

Dar este bine să te uiți la munți, ca să vezi lucrarea mâinilor lui Dumnezeu.

Ajutorul vine de la Domnul, care a făcut cerurile și pământul. Dacă știi clar în cine te încrezi, dacă știi cine este Tatăl tău, dacă știi că Dumnezeu este Cel care a făcut cerurile și pământul, atunci poți îndrăzni să-I ceri ajutorul atunci când ai nevoie.

Pământul, cerurile, întregul univers nu au apărut la întâmplare, nu au apărut dintr-o explozie, dintr-un big-bang, iar omul nu a apărut dintr-o râmă, dintr-o amoebă sau dintr-o maimuță, ci am fost creați de Dumnezeu.

Pământul a fost creat de Dumnezeu, omul este creatura lui Dumnezeu.

Așadar, atunci când ai nevoie de ajutor, gândește-te: „Ajutorul îmi vine de la  Domnul, care a făcut cerurile şi pământul”.

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

 

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Educatie

Principii fundamentale pentru o bunăstare financiară

Este bunăstarea financiară sinonimă cu bogăţia? De exemplu, putem spune că toţi miliardarii se bucură de bunăstare financiară? În mod surprinzător, „nu neapărat”. Cei mai mulţi dintre noi asociază în mod eronat bogăţia cu bunăstarea financiară. Dar, deși bogăţia este de dorit, o bună administrare poate așeza bunăstarea financiară la îndemâna atât a celor săraci, cât și a celor bogaţi. Există câteva principii fundamentale pentru obţinerea bunăstării financiare, de care […]

todayApril 19, 2021 3


Similar posts

Devoțional

Timotei Stoica: Ce lege stăpânește în viața ta?

„Căci binele pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!” (Romani 7:19). Cu ceva vreme în urmă m-am trezit întrebând: „Te-ai simțit vreodată străin în propria-ți minte?” Acea întrebare m-a urmărit ceva vreme, iar recent mi-a venit în minte o […]

todayJanuary 25, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%