Devoțional

Ioan Ciobotă: Linia apelată este ocupată, vă rugăm reveniți

todayMarch 1, 2021 1

Background
share close

26 februarie 2021

„Eu voi cânta puterea Ta; dis-de-dimineaţă, voi lăuda bunătatea Ta. Căci Tu eşti un turn de scăpare pentru mine, un loc de adăpost în ziua necazului meu.”
(Psalmi 59:16)

Video AICI.

Ți s-a întâmplat să suni pe cineva și să-ți răspundă robotul: „Linia apelată este momentan ocupată, vă rugăm să reveniți?”

Înaintea lui Dumnezeu niciodată  „linia” de comunicare nu este ocupată. Oricând vrei și oricând vreau, am acces liber la Dumnezeu, la Creatorul și Stăpânul Universului, prin Domnul Isus Cristos și prin Duhul Sfânt. Niciodată linia nu este ocupată, la orice oră din zi și din noapte.

El așteaptă cu bucurie, ne așteaptă pe noi, ca și copii ai Lui, ne așteaptă să intrăm în legătură cu El, să venim în rugăciune înaintea Lui, să venim în meditație, în studierea Bibliei, să ne deschidem sufletul înaintea Lui, să ne bucurăm de prezența și de părtășia Lui, să fim pur și simplu exact așa cum se comportă un copil în brațele tatălui sau a mamei lui.

Să fim plini de încredere înaintea Lui.

Oamenii sunt ființe pentru care comunicarea este un lucru absolut esențial. Oricând vrei, poți să comunici cu Dumnezeu. Linia nu este ocupată.

Pune-te pe genunchi înaintea Lui, în orice situație te-ai afla, vino înaintea lui Dumnezeu și El te ascultă. Te ascultă și îți răspunde. Este un Tată bun, este un Tată iubitor, este un Tată care ia aminte.

Poate ți s-a întâmplat să stai de vorbă cu oameni care se uită la tine, însă se uită „prin” tine. Nu te ascultă, nu te bagă în seamă, n-ai nicio valoare, ești un nimeni pentru ei. Însă înaintea lui Dumnezeu ai o valoare extraordinară.
L-a dat pe Fiul Său, pe Domnul Isus Cristos să moară pentru tine și pentru mine.

Cu siguranță te ascultă și cu siguranță niciodată linia de comunicare cu Dumnezeu nu este ocupată, fii sigur!

Autor: Ioan Ciobotă

Mai puteti asculta: BIBLIA AUDIO.

Sursa
ȘtiriCreștine.ro

Written by: Gabriela Augustinov

Rate it

Previous post

Comunicat

Teroriștii islamiști din Nigeria amenință că vor executa un pastor răpit în urmă cu două luni

JOS, Nigeria  (Morning Star News) – Un clip video cu pastorul Bulus Yikura, răpit în nord-estul Nigeriei de către militanți extremiști islamici, a apărut zilele trecute în spațiul public. În videoclipul trimis către platforma de știri online Human Angle din Nigeria, pastorul Bulus Yikura al Church of the Brethren (EYN) apelează la guvern și la liderii creștini să-i asigure eliberarea. Human Angle a raportat că videoclipul a fost trimis de către grupul Boko Haram, condusă de Abubakar Shekau, care, în […]

todayFebruary 28, 2021 3


Similar posts

30 zile de rugăciune

Ziua 15: Samarkand, Uzbekistan – #pray30days

Populaţie musulmană: 510.000 DESCARCA AICI Ghidul de rugăciune în format PDF. Samarkand este un oraş frumos, aproape mitic, ce şi-a câştigat faima datorită prezenţei pe traseul celebrului drum al mătăsii. Oraşul se mândreşte cu cele trei secţiuni istorice ale sale: o parte din secolul al VII-lea, ce a fost distrusă […]

todayApril 27, 2021 11

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0%